ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΕΒΕ: Οκτώ γερμανικές εταιρείες κλάδου Eνέργειας στην Κύπρο για επαφές

ΚΥΠΕ

Επιχειρηματική αποστολή, με τη συμμετοχή οκτώ γερμανικών εταιρειών από τον κλάδο της Ενέργειας, θα πραγματοποιηθεί από την 1 έως τις 4 Ιουλίου στην Κύπρο, με πρωτοβουλία του γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK), σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ).

Την αποστολή διοργανώνει το ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με την υποστήριξη του ΚΕΒΕ και της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

Στην ανακοίνωση του ΚΕΒΕ αναφέρεται ότι οι οκτώ γερμανικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε λύσεις και συστήματα για την εξοικονόμηση ενέργειας και στην ενεργειακή απόδοση κτιρίων, θα συμμετάσχουν σε επαφές με κυπριακές εταιρείες, καθώς και με φορείς και οργανισμούς, εξερευνώντας δυνατότητες συνεργασιών και συνεργιών.

Ειδικότερα, η επιχειρηματική αποστολή από τη Γερμανία θα περιλαμβάνει τις εταιρείες Apollo Green Solution UG - διαφανή φωτοβολταϊκά σε συνδυασμό με συστήματα μπαταριών και σταθμούς φόρτισης, SUNSET Energietechnik GmbH - φωτοβολταϊκά και ηλιακά συστήματα με ουδέτερο ισοζύγιο CO2, Led Light Germany GmbH - συστήματα φωτισμού για εξοικονόμηση ενέργειας και αντιβακτηριδιακός φωτισμός LED, inVENTer Gmbh - βιώσιμα συστήματα εξαερισμού για "παθητικά σπίτια" (PassiveHouse), Steinel GmbH - προηγμένα συστήματα φωτισμού με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης, Ecodry - αφύγρανση τοίχων, συστήματα εξαερισμού και επιχρίσματα τοίχων και Soliterm Group GmbH και Protarget AG - ηλιακά συστήματα για παραγωγή θερμικής ενέργειας για βιομηχανικές εφαρμογές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΕΒΕ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Κύπρο θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Renewable Energies and Energy Modernization of Commercial and Hotel Buildings in Cyprus», η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 2 Ιουλίου, σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Επίσης, αναφέρεται ότι εξειδικευμένοι Κύπριοι και Γερμανοί εισηγητές θα εμπλουτίσουν την ημερίδα με εισηγήσεις για το δυναμικό της γερμανικής αγοράς, καθώς και τα δεδομένα και τις προοπτικές του κλάδου στην Κύπρο.

Προστίθεται ότι οι τεχνολογικές προτάσεις απευθύνονται, μεταξύ άλλων, σε μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, οι οποίες έχουν περιθώρια για ενεργειακή αναβάθμιση, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και σε ξενοδοχειακές μονάδες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, project developers, βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, όπως και σε εταιρείες από τον τομέα της αρχιτεκτονικής.

Στην ανακοίνωση το ΚΕΒΕ αναφέρει πως τα προφίλ των γερμανικών εταιρειών της αποστολής βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ελληνογερμανικού Επιμελητήριου, προκειμένου επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου, που ενδιαφέρονται για σχετικές συναντήσεις, να μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου www.german-chamber.gr, στην ενότητα εκδηλώσεις, ή να επικοινωνούν στο τηλ. 2310-327733/-34, E-Mail: ahkthess@ahk.com.gr.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση