ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λευκωσία: Αρχίζουν οι εργασίες για το αντιπλημμυρικό έργο εντός των τειχών

Θα έχει συνολική διάρκεια 5 μήνες

ΚΥΠΕ

Αρχίζουν οι εργασίες για το αντιπλημμυρικό έργο στις οδούς Αρεως, Ονησίλου, Αθηνών, Αχιλλέως, Ξάνθης Ξενιέρου, στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας.

Ο Δήμος Λευκωσίας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "το έργο, που θα εκτελεστεί σε δύο φάσεις, θα έχει συνολική διάρκεια 5 μήνες και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2022".

Βασικός στόχος του έργου είναι η κατασκευή ενός ολοκληρωμένου δικτύου οχετών ομβρίων για την απορροή των νερών της βροχής, γεγονός που θα επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από τις πλημμύρες που σημειώνονται.

Επιπρόσθετα, θα εκτελεσθούν εργασίες αντικατάστασης του δικτύου Αποχετευτικού, υπογειοποίηση δικτύων τηλεπικοινωνιών και ανακατασκευή δρόμων και πεζοδρομίων.

Οι κατασκευαστικές εργασίες της πρώτης φάσης του έργου περιλαμβάνουν τις οδούς Αθηνών και Ονησίλου και θα αρχίσουν στις 8 Νοεμβρίου 2021. Ορισμένες προκαταρκτικές εργασίες ενδεχομένως να ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου 2021 (τμήμα Πατριάρχου Γρηγορίου) χωρίς ωστόσο να υπάρξει παρεμπόδιση της κυκλοφορίας.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα ακολουθήσουν οι εργασίες της δεύτερης φάσης στις οδούς Ξάνθης Ξενιέρου, Αρεως και Αχιλλέως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση