ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο μέλος του ΔΣ ΚΕΔΙΠΕΣ ο Γιάγκος Χατζηγιάννης

Εγκρίθηκε ο διορισμός του μετά και την έγκρισή του από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ στην τελευταία του συνεδρία ενέκρινε τον διορισμό του Γιάγκου Χατζηγιάννη στη θέση του ανεξάρτητου μη-εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά και την έγκρισή του από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Σε ανακοίνωση της ΚΕΔΙΠΕΣ παρατίθεται βιογραφικό του κ. Χατζηγιάννη σύμφωνα με το οποίο σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Nottingham, από όπου απέκτησε Πτυχίο στη Νομική με Άριστα. Στη συνέχεια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge (Trinity Hall), όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την επόμενη χρονιά απέκτησε Μεταπτυχιακό Νομικής στο Διεθνές Δίκαιο με Άριστα.

Σημειώνεται ότι η επίτευξη 1ης θέσης μεταξύ των φοιτητών Νομικής στο Trinity Hall College, τον ανακήρυξε σε Bateman Scholar για την Ακαδημαϊκή Αριστεία. Επέστρεψε στην Κύπρο το 2007, όπου και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου και έγινε μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Τον Μάιο 2022 ολοκλήρωσε με επιτυχία το διακεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης «Authentic Leadership» στο Harvard University. Τον Ιούλιο του 2022, του αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα του University of West London.

Προστίθεται ότι από το 2008 μέχρι το 2019 ήταν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του The Cyprus Institute of Marketing, υπεύθυνος για την ανάπτυξη και τη στρατηγική των επιχειρήσεων. Από το 2020 έχει αναλάβει καθήκοντα Ανώτερου Εκτελεστικού Συμβούλου.

Αναφέρεται ότι είναι μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΠΕ (Invest Cyprus). Επίσης, είναι μέλος του Κυπριακού Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση