ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέος ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης

Για την επιλογή του νέου Γενικού Διευθυντή προκηρύχθηκε ανοικτή και διαφανής διαδικασία από την PWC

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ αναλαμβάνει ο Φιλίκυπρος Ρουσουνίδης, με τον Ζαχαρία Ιωαννίδη να αποχωρεί από τη θέση μετά από τριάντα χρόνια προσφοράς.

Σε ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ αναφέρεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου επικύρωσε στην τελευταία συνεδρίασή του την πρόσληψη του Φιλόκυπρου Ρουσουνίδη στη θέση του Γενικού Διευθυντή, από 1η Ιουνίου 2020.

Προστίθεται ότι για την επιλογή του νέου Γενικού Διευθυντή προκηρύχθηκε ανοικτή και διαφανής διαδικασία από την PWC, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι υποβλήθηκαν περισσότερες από 90 αιτήσεις. Τη γενική επίβλεψη είχαν η PWC μαζί με την Επιτροπή Επιλογής του ΔΣ του ΠΑΣΥΞΕ.

Παρατίθεται σύντομο βιογραφικό του κ. Ρουσουνίδη σύμφωνα με το οποίο, είναι 42 ετών και είναι κάτοχος τίτλου MBA International Business and Ex. Management από το πανεπιστήμιο LSBU του Ηνωμένου Βασιλείου και διαθέτει πολυετή πείρα σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες όπως η DHI GLOBAL MEDICAL GROUP, η Cobalt Air, η ΕΤΑ Group και οι Κυπριακές Αερογραμμές..

Απευθυνόμενος για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΞΕ, ο νέος Γενικός Διευθυντής του συνδέσμου περιέγραψε ως μεγάλη τιμή για τον ίδιο την επιλογή του για τη συγκεκριμένη θέση, ειδικά σε αυτή τη συγκυρία που η τουριστική βιομηχανία έχει δεχθεί βαρύ πλήγμα από την πανδημία. «Είναι μεγάλη ευθύνη το γεγονός ότι διαδέχομαι τον κ. Ιωαννίδη με μια ιστορία προσφοράς τριάντα χρόνων», επεσήμανε.

Ο απερχόμενος γενικός διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Ζαχαρίας Ιωαννίδης συνεχάρη τον κ. Ρουσουνίδη, διαβεβαιώνοντας ότι είναι στη διάθεσή του για ό,τι χρειαστεί.

Αναφέρεται επίσης ότι πρόθεση του ΠΑΣΥΞΕ, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάρης Λοϊζίδης, είναι να τιμήσει τον κ. Ιωαννίδη για την προσφορά του μόλις οι συνθήκες με την πανδημία το επιτρέψουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση