ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Invest Cyprus παρών στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Η εκδήλωση, έδωσε την ευκαιρία στην αντιπροσωπεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, να παρουσιάσει την Κύπρο ως επενδυτικό προορισμό

ΚΥΠΕ

Δυναμικό παρών στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, έδωσε ο Invest Cyprus, προβάλλοντας τις ευκαιρίες επενδύσεων της Κύπρου στον επιχειρηματικό κόσμο δεκάδων χωρών που συμμετείχαν στο Φόρουμ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του οργανισμού, στο πλαίσιο του Φόρουμ, όπου συμμετείχαν παγκόσμιοι κολοσσοί, όπως η Microsoft, η Google και άλλοι, ο Invest Cyprus, πραγματοποίησε εκδήλωση για την προώθηση και προβολή της Κύπρου, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

Η εκδήλωση, έδωσε την ευκαιρία στην αντιπροσωπεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, να παρουσιάσει την Κύπρο ως επενδυτικό προορισμό και να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου που συμμετείχε στο Οικονομικό Φόρου των Δελφών.

Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης, μέλος του ΔΣ του Invest Cyprus, πραγματοποίησε σωρεία επαφών και συναντήσεων με δυνητικούς επενδυτές, επεξηγώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου και τους τρόπους με τους οποίους ο Invest Cyprus μπορεί να υποβοηθήσει ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Ο κ. Χατζηγιάννης παράλληλα συμμετείχε στη συζήτηση με θέμα: «The challenge of attracting quality foreign direct investments», όπου έλαβαν μέρος και οι Κυριάκος Σαμπατάκης, Country Managing Director, Accenture, Greece, Ιωσήφ Κιουρούκογκλου , Managing Director, Bank of America, Στέλιος Θεοδωσίου, Managing Director, H.I.G Capital και Ανδρέας Καλλής, VP, Business Development, Olayan Financing Company. Το πάνελ συντόνισε ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ του, ο κ. Χατζηγιάννης, ανέπτυξε ενώπιον διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων, τους λόγους της σημαντικής αναβάθμισης της Κύπρου ως επενδυτικό κέντρο και την στρατηγική της κυπριακής Κυβέρνησης για προσέλκυση ποιοτικών επενδύσεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση