ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:42
 

Ο ΣΥΠΡΟΔΑΤ χαιρετίζει εγκύκλιο του Διοικητή της ΚΤ προς τις Τράπεζες

Απαιτεί από τις Τράπεζες να εκπαιδεύουν κατάλληλα το προσωπικό ώστε να συμπεριφέρεται με υπομονή και ευγένεια στους πελάτες τους

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ. χαιρετίζει την εγκύκλιο του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κωνσταντίνου Ηροδότου προς τις Τράπεζες σε σχέση με την συμπεριφορά των υπαλλήλων τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος, ο κ. Ηροδότου (έστω και με άλλη αιτία) στέλνει μηνύματα σε ότι αφορά τη συμπεριφορά που πρέπει να επιδεικνύουν οι τράπεζες και οι τραπεζικοί υπάλληλοι προς τους πελάτες τους. Απαιτεί από τις Τράπεζες να εκπαιδεύουν κατάλληλα το προσωπικό ώστε να συμπεριφέρεται με υπομονή και ευγένεια στους πελάτες τους για την διαχείριση των υποθέσεων τους.

Χαιρετίζει επίσης το πόρισμα της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ) αναφορικά με το θέμα της προσυνεννόησης της Ελληνικής και της Τράπεζας Κύπρου στον καθορισμό των τραπεζικών χρεώσεων που έχει εκδοθεί κατόπιν σχετικής καταγγελίας του Προέδρου των Οικολόγων Γιώργου Περδίκη τον οποίο συγχαίρει.

Αναφέρει ότι το πόρισμα είναι καταπέλτης και στέλλει πολλά σωστά μηνύματα παρά τις προσπάθειες συγκεκριμένων να επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις γενικότερα. Στο πόρισμα τονίζεται ότι «δεν θα ήταν προς το συμφέρον των δύο μεγαλύτερων Τραπεζών (Ελληνικής και Τράπεζας Κύπρου) να συντονίζουν τη συμπεριφορά τους στην αγορά για να πετύχουν αυξημένες χρεώσεις λόγω της αστάθειας του τραπεζικού τομέα εξαιτίας του υψηλού ποσοστού των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X