ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΟΕΒ: Η κατασκευαστική βιομηχανία συντονίζεται για επανεκκίνηση

Κοινή διαπίστωση όλων των συμμετεχόντων είναι ότι οι κατασκευές πρέπει να επαναλειτουργήσουν μόλις το Κράτος λάβει την σχετική απόφαση

Newsroom K

Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) πραγματοποιήθηκε Τηλεδιάσκεψη των Προέδρων ή και Αναπληρωτών Προέδρων του ΕΤΕΚ, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (ΣΑΚ), του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ), της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών (ΟΣΕΟΚ), του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών, του Συνδέσμου Βιομηχάνων Επίπλου & Ξυλουργικών (ΠΑΣΥΒΕΞ) και του Συνδέσμου Εργοληπτών Μηχανολογικών & Ηλεκτρολογικών Έργων Κύπρου (ΣΕΜΗΕΚ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΕΒ, η Τηλεδιάσκεψη οργανώθηκε με στόχο την συντονισμένη προετοιμασία της Οικοδομικής Βιομηχανίας και των παρεμφερών κλάδων, για την επανεκκίνηση της δραστηριότητας αυτού του πολύ σημαντικού τομέα της οικονομίας.

Κοινή διαπίστωση όλων των συμμετεχόντων είναι ότι οι κατασκευές πρέπει να επαναλειτουργήσουν μόλις το Κράτος λάβει την σχετική απόφαση.

Συμφωνήθηκε ότι στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα θα ετοιμαστεί ολοκληρωμένη κοινή πρόταση των πιο πάνω Φορέων προς την Κυβέρνηση, με την οποία θα γίνεται συγκεκριμένη περιγραφή των προϋποθέσεων και του τρόπου ομαλής επανέναρξης των δραστηριοτήτων αυτής της Βιομηχανίας.

Ομόφωνη τέλος είναι η θέση ότι με πλήρη προστασία της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων και του κοινού, η δραστηριότητα στην οικοδομική βιομηχανία πρέπει να επανεκκινήσει το ταχύτερο δυνατό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση