ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρατείνεται το «Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού»

Καταληκτήρια ημερομηνία η 31η Μαΐου

ΚΥΠΕ

Την παράταση του «Σχεδίου Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού», για την περίοδο από 1η Απριλίου 2021 μέχρι και την 31 Μαΐου 2021, αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού, η απόφαση λήφθηκε με στόχο τη συνέχιση της ενίσχυσης του εγχώριου τουρισμού προς όφελος του κοινού, των επιχειρηματιών και των απασχολουμένων στην τουριστική βιομηχανία.

Με βάση την Απόφαση, σημειώνεται, στο Σχέδιο μπορούν να συμμετάσχουν τουριστικά καταλύματα (ξενοδοχεία, οργανωμένα διαμερίσματα, τουριστικά χωριά, αγροτουριστικά καταλύματα) που δύνανται να προσφέρουν μέγιστη τιμή 60 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) για δίκλινο δωμάτιο, με πρόγευμα, ανά ημέρα, με ελάχιστη παραμονή τα δύο βράδια. Η απόφαση προβλέπει επίσης την κάλυψη του 35% του κόστους διαμονής από το Υφυπουργείο.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πιο πάνω Σχέδιο μπορούν να υποβάλουν σχετική δήλωση συμμετοχής στο Υφυπουργείο Τουρισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες για το Σχέδιο, καθώς επίσης και δήλωση συμμετοχής, μπορούν να εξασφαλίσουν από την εταιρική ιστοσελίδα του Υφυπουργείου (στήλη ανακοινώσεις).

Η απόφαση προβλέπει επίσης την κάλυψη του 35% του κόστους διαμονής από το Υφυπουργείο

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Σχέδιο είναι η Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 13.00. Τονίζεται ότι δεν θα γίνονται αποδεκτές, δηλώσεις συμμετοχής που θα υποβάλλονται εκπρόθεσμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση