ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παραχώρηση οικονομικών διευκολύνσεων σε δημότες Αραδίππου από UCLan Cyprus

Επίσης προσφέρονται δύο υποτροφίες ύψους 50%

ΚΥΠΕ

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, παραχωρεί οικονομικές διευκολύνσεις μέσω υποτροφιών στους δημότες Αραδίππου.

Σε ανακοίνωση του αναφέρεται ότι «μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας το Πανεπιστήμιο επιθυμεί να στηρίξει με ουσιαστικό τρόπο τους δημότες Αραδίππου, προσφέροντας τους μια μοναδική ευκαιρία να επενδύσουν στο ακαδημαϊκό τους μέλλον με επιτυχία και ασφάλεια στα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο».

Προστίθεται ότι «οι υποτροφίες που παραχωρούνται από το Πανεπιστήμιο ισχύουν για εισδοχή τον Σεπτέμβριο 2021 σε νεοεισερχόμενους φοιτητές και αφορούν μια πλήρη υποτροφία ύψους 100% στα αρχικά δίδακτρα σπουδών για οποιοδήποτε πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών επιλεχθεί.

Επίσης προσφέρονται δύο υποτροφίες ύψους 50% στα αρχικά δίδακτρα σπουδών για οποιοδήποτε πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών επιλεχθεί (από €9,950 τον χρόνο σε €4,975). Ακόμα προσφέρονται τέσσερις υποτροφίες ύψους 30% στα αρχικά δίδακτρα σπουδών για οποιοδήποτε πτυχιακό πρόγραμμα επιλεχθεί (από €9,950 τον χρόνο σε €6,965).

Για περισσότερες πληροφορίες και κριτήρια εισδοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου, στο τηλέφωνο 24 69 40 00 ή στο email admissions@uclancyprus.ac.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση