ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόεδρος ΚΕΒΕ: Δεν ικανοποιεί η πρόταση για την ΑΤΑ

Ο κ. Αγκαστινιώτης είπε ότι «το θέμα είναι δύσκολο και πολύπλοκο και η συζήτηση θα συνεχιστεί»

ΙΑΝΟΣ

ΙΑΝΟΣ

Δεν ικανοποιεί το ΚΕΒΕ η πρόταση, ως έχει αυτή την στιγμή, του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννη Παναγιώτου σε σχέση με την ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, ύστερα από πέραν των δύο ωρών συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΒΕ, κατά την οποία υπήρξε μια έντονη συζήτηση σε σχέση με τη μεσολαβητική πρόταση του Υπουργού Εργασίας για την ΑΤΑ.

«Το ΚΕΒΕ επιζητεί μια μόνιμη διευθέτηση του θέματος που να λαμβάνει υπόψη, όχι μόνο τον πληθωρισμό, αλλά την παραγωγικότητα, την ανταγωνιστικότητα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων», πρόσθεσε.

Ο κ. Αγκαστινιώτης είπε ότι «το θέμα είναι δύσκολο και πολύπλοκο και η συζήτηση θα συνεχιστεί», προσθέτοντας πως θα υπάρξει μια συνάντηση τις επόμενες ημέρες με την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) «για να καταλήξουμε, πιθανό, από κοινού στο θέμα».

Ερωτηθείς κατά πόσο το ΚΕΒΕ θα υποβάλει δική του πρόταση, ο κ. Αγκαστινιώτης είπε ότι θα συναντηθούν την ερχόμενη Παρασκευή με τον Υπουργό Εργασίας «για να του μεταφέρουμε τις ανησυχίες μας και τις προτάσεις μας, τα σημεία που μας ενοχλούν στην πρόταση του για να συζητηθεί η κατάσταση περαιτέρω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Το ΚΕΒΕ όπως και η ΟΕΒ δεν θέλουν παραχώρηση ΑΤΑ και ειδικά όταν την ΠΕΟ την ανέλαβε η Σωτηρούλα η οποία, αβρόχοις ποσίν, την ανέστειλε κατά την απεχθή πενταετή διακυβέρνηση της αχαπαροσύνης του Χριστόφια/ΑΚΕΛ και με αυτήν συμμέτοχον Υπουργό μιας γενικής και πρωτόγνωρης για τον τόπο κατά κράτος χρεοκοπίας τελικά.
Ο Αγκαστινιώτης, στο δούλεμα, είπε και ελάλησε ότι το θέμα ΑΤΑ είναι δύσκολο και πολύπλοκο ωσάν να είναι απόλυτα πρωτοεμφανίσιμο.
Έχει και το δούλεμα τα όριά του και του Αγκαστινιώτη φτάνει, επαγγελματικά τουλάχιστον, μέχρι την Αίγυπτο.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΙΑΝΟΣ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση