ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε προπανδημικά επίπεδα και χωρίς προβλήματα η κίνηση στις υπεραγορές

«Η αγορά κινήθηκε πολύ καλά, πέραν των προσδοκιών μας» ανέφερε ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών, Ανδρέας Χατζηαδάμου

ΚΥΠΕ

Σε προπανδημικά επίπεδα και χωρίς προβλήματα κινήθηκε η αγορά, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών, Ανδρέας Χατζηαδάμου. «Η αγορά κινήθηκε πολύ καλά, πέραν των προσδοκιών μας», ανέφερε, σημειώνοντας ότι «κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα που θυμίζουν το 2019 και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι». Όπως είπε, οι υπεραγορές είχαν φροντίσει να δώσουν ώθηση στην αγορά με προσφορές. «Ο κόσμος είδε ότι όλες οι υπεραγορές είχαν ενισχύσει τις προσφορές τους σε μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούσαν και το γιορτινό τραπέζι. Έτσι, οι τιμές κινήθηκαν σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και μπορούμε να πούμε ότι δεν θα είναι και πολύ διαφορετικές από πέρσι, όταν γίνει αποτίμηση της αγοράς των Χριστουγέννων και των γιορτών», σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι οι καταναλωτές, ήξεραν ότι, κατεβαίνοντας στην αγορά, και ιδιαίτερα στον τομέα των τροφίμων, οι τιμές που θα βρουν θα είναι πολύ ικανοποιητικές και προσιτές. «Κάτι το οποίο έγινε και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι μέχρι και σήμερα, τελευταία μέρα του χρόνου, η κίνηση είναι πολύ αυξημένη, σύμφωνα με συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος με μέλη του και με επισκέψεις επί τόπου «και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

«Όλα κύλησαν ομαλά, δεν υπήρχαν ελλείψεις, ήμασταν καθ’ όλα έτοιμοι. Υπήρξε πλήρης τροφοδοσία των καταστημάτων, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα», ανέφερε ο κ. Χατζηαδάμου, προσθέτοντας ότι «περιμέναμε την αυξημένη κίνηση, γιατί είναι και μετά την πανδημία οι πρώτες γιορτές που κάνουμε χωρίς κανένα περιοριστικό μέτρο, έτσι ο κόσμος έχει αποφασίσει να βγει έξω, να κάνει τις αγορές του οικογενειακά, κάτι το οποίο του έλειψε τα τελευταία δύο χρόνια».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Αγορές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση