ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα χέρια της Σκλαβενίτης Κύπρου οι Υπεραγορές Παπαντωνίου

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με κάθε επισημότητα πλέον οι υπεραγορές Papantoniou ενσωματώνονται στο δίκτυό της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου. Όπως πρώτη σας ενημέρωσε η «Κ», οι δύο εταιρείες βρίσκονταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο συγχώνευσής τους. Την συμφωνία επισημοποίησε η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ενισχύει το Δίκτυό της φτάνοντας συνολικά τα 27 Καταστήματα, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι θα διατηρηθεί το σύνολο των 769 θέσεων εργασίας. Ακολούθως, ο όμιλος εταιρειών Παπαντωνίου τόνισε σε ανακοίνωσή του πως στόχος της συνεργασίας παραμένει η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και η παροχή εξαιρετικής καταναλωτικής και ανθρωποκεντρικής εμπειρίας.

Η ανακοίωνση του Σκλαβενίτη


Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την οικογένεια Παπαντωνίου για την ενσωμάτωση των Υπεραγορών Papantoniou Supermarkets στο Δίκτυό της.

Με την ένταξη των νέων Καταστημάτων, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ενισχύει το Δίκτυό της φτάνοντας συνολικά τα 27 Καταστήματα, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του λιανεμπορίου και αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας.

Ως αποτέλεσμα, ακόμα περισσότεροι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς και θα απολαμβάνουν κορυφαία εξυπηρέτηση. Σημειώνεται ότι θα διατηρηθεί το σύνολο των 769 θέσεων εργασίας.

Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

Η ανακοίνωση του ομίλου εταιρειών Παπαντωνίου

Ο Όμιλος Παπαντωνίου ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου για την ένταξη των υπεραγορών ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ στην οικογένεια των υπεραγορών ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με τις οποίες μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και αξίες.

Πεποίθηση μας είναι ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει την ιδανική συνέχεια των υπεραγορών μας.

Επιδίωξη μας ήταν να φτάσουμε σε μια συμφωνία που ικανοποιεί και τα δυο μέρη, και διασφαλίζει ένα δυναμικό και πετυχημένο μέλλον και συνέχεια στις υπεραγορές, τους πελάτες, συνεργάτες αλλά και τους εργαζομένους μας.

Κοινός στόχος της συνεργασίας παραμένει η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και η παροχή εξαιρετικής καταναλωτικής και ανθρωποκεντρικής εμπειρίας.

Η νέα εποχή θα ωφελήσει πολλαπλά τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους, καθώς και το σύνολο της κυπριακής αγοράς και οικονομίας.

Η συμφωνία τελεί υπό τις συνήθεις προϋποθέσεις για τέτοιου είδους συναλλαγές και υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και αναμένεται η διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

Η εταιρεία PricewaterhouseCoopers Ltd ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του Ομίλου Παπαντωνίου για τη συμφωνία.

Η Δικηγορική Εταιρεία Ανδρέας Σ. Αγγελίδης δ.ε.π.ε. με επικεφαλή το Δικηγόρο Σίμο Α. Αγγελίδη ενήργησαν ως νομικοί σύμβουλοι και Δικηγόροι του Ομίλου Παπαντωνίου για τη Συμφωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση