ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στις 14 Σεπτεμβρίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τραπεζών

Με φυσική παρουσία ξανά μετά από τρία χρόνια η εκδήλωση - Κύριος ομιλητής ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πληρωμών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, με παρουσία κόσμου μετά από το καλοκαίρι του 2019 διοργανώνεται η φετινή Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου.

Στην Κύπρο ως επίσημος προσκεκλημένος του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, για να κάνει ειδική παρουσίαση στη συνέλευση θα είναι ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πληρωμών (European Payments Council), κ. Javier Santamaria.

Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, στελεχών από την αγορά, την οικονομία, επαγγελματικούς οργανισμούς, κρατικές υπηρεσίες και ανεξάρτητες αρχές ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, κ. Κωνσταντίνος Ηροδότου θα χαιρετίσουν τη συνέλευση του Συνδέσμου Τραπεζών.

Νέος πρόεδρος για θητεία ενός έτους

Του τελετουργικού μέρους θα προηγηθούν οι αρχαιρεσίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, διαδικασία από την οποία θα αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για θητεία ενός έτους. Μαζί θα γίνουν γνωστά και τα άλλα τρία μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΔΣ του οργανισμού, οι οποία καταλαμβάνουν αντίστοιχες θέσεις αντιπροέδρων στο σώμα.

Οι λεπτομέρειες της ημέρας διεξαγωγής

Το τελετουργικό μέρος στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου. Κατά την εκδήλωση πέραν των χαιρετισμών από τους κυρίους Πετρίδη και Ηροδότου, θα κάνουν την ομιλία τους ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, κ. Πανίκος Νικολάου και ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, κ. Μιχάλης Καμμάς.

Η κύρια παρουσίαση από τον κ. Javier Santamaria θα αποτελέσει την κορύφωση της εκδήλωσης. Τα μέλη του ΔΣ, η διεύθυνση και το προσωπικό του Συνδέσμου Τραπεζών θα δεξιωθούν τους προσκεκλημένους στο φουαγιέ του θεάτρου, μετά το πέρας των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση