ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συναντάται με επαγγελματικούς φορείς για επιχειρηματικά θέματα ο Διοικητής ΚΤ

Ο κ. Ηροδότου θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες με τους φορείς της οικονομίας

ΚΥΠΕ

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργοδοτικών οργανώσεων ΚΕΒΕ και ΟΕΒ, του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και της Επιτροπής Εταιρειών, Φορολογικού Σχεδιασμού και Χρηματιστηρίου, καθώς και του Invest Cyprus, θα έχει ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνος Ηροδότου, την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας, κατά τη συνάντηση, η οποία θα διεξαχθεί μετά από πρωτοβουλία του Διοικητή, θα γίνει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο και τους επαγγελματικούς φορείς και τα οποία σχετίζονται με τον χρηματοοικονομικό τομέα.

«Η ΚΤΚ προσδίδει ιδιαίτερη σημασία τόσο στην επικείμενη συνάντηση όσο και σε άλλες παρόμοιας φύσεως συναντήσεις που κατά καιρούς διεξάγει ο Διοικητής με διαφόρους φορείς της οικονομίας. Η συχνή επικοινωνία και ο παραγωγικός διάλογος της ΚΤΚ με τους επαγγελματικούς και άλλους φορείς της χώρας, αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία του χρηματοοικονομικού τομέα, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας με τον επιχειρηματικό κόσμο», σημειώνεται.

Ο Διοικητής της ΚΤΚ θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες με τους φορείς της οικονομίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση