ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τ.Αράπογλου: Ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον για την Τρ. Κύπρου

Η BOC εξελίχθηκε, υποστηρίζοντας την καινοτομία, διατηρώντας πάντα τις βασικές της αξίες, τόνισε ο Πρόεδρος του Συγκροτήματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τη θέση πως, η Τράπεζα Κύπρου αναδύθηκε στη νέα εποχή με αποφασιστικότητα, περισσότερο ενισχυμένη από ποτέ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου, κ. Τάκης Αράπογλου.

Στην ομιλία του στην εκδήλωση για τα 125χρονα της Τράπεζας Κύπρου, ο Πρόεδρος του Συγκροτήματος είπε ότι η ιστορία της τράπεζας είχε πολλά και σημαντικά ορόσημα, ενώ «σήμερα συνεχίζει να δίνει ένα δυναμικό παρόν και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον».

«Η Τράπεζα Κύπρου ιδρύθηκε το τελευταίο έτος του 19ου αιώνα, στην Λευκωσία, στην καρδιά ενός νησιού με πολύ πλούσια ιστορία», ανέφερε και πρόσθεσε ότι η Τράπεζα Κύπρου «προοριζόταν να γίνει ένα πυλώνας ελπίδας ολόκληρης της χώρας».

Ο κ. Αράπογλου είπε ότι «η Τράπεζα Κύπρου εξελίχθηκε, υποστηρίζοντας την καινοτομία, διατηρώντας πάντα τις βασικές της αξίες, δηλαδή την ακεραιότητα, την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και τη συνεργασία», προσθέτοντας ότι μέσα από τα πολύ ταραγμένα νερά του 21ου αιώνα, η τράπεζα αναδύθηκε στη νέα εποχή με αποφασιστικότητα, περισσότερο ενισχυμένη από ποτέ και στηριζόμενη στην εργατικότητα και αφοσίωση των εργαζομένων της».

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου αναφέρθηκε στην «αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη» που διαχρονικά εισπράττει η τράπεζα από τον κυπριακό λαό και εξέφρασε τη δέσμευση του ΔΣ, της Διοίκησης και των εργαζομένων της τράπεζας να συνεχίσουν δυναμικά να εξελίσσουν το έργο, παραμένοντας πάντα πιστή στις αξίες τους.

Αυτούσια η ομιλία

Κυρίες και Κύριοι

Με μεγάλη χαρά και τιμή βρίσκομαι εδώ τιμώντας μαζί σας τα 125 χρόνια της Τράπεζας Κύπρου.

Η ιστορία της είχε πολλά και σημαντικά ορόσημα. Σήμερα συνεχίζει να δίνει ένα δυναμικό παρόν και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Η Τράπεζα Κύπρου ιδρύθηκε το τελευταίο έτος του 19ου αιώνα, στη Λευκωσία, στην καρδιά ενός νησιού με πλούσια ιστορία.

Προοριζόταν να γίνει όμως και κάτι περισσότερο από ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα - προοριζόταν να γίνει ένας πυλώνας ελπίδας και προόδου ολόκληρης της χώρας.

Καθώς γύριζαν οι σελίδες της ιστορίας φέρνοντας πολλές νέες προκλήσεις, η Τράπεζα Κύπρου εξελίχθηκε υποστηρίζοντας την καινοτομία, διατηρώντας πάντα τις βασικές της αξίες: την ακεραιότητα, την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και τη συνεργασία.

Μέσα από τα ταραγμένα νερά στις αρχές του 21ου αιώνα η Τράπεζα αναδύθηκε στη νέα εποχή με αποφασιστικότητα, περισσότερο ενισχυμένη από ποτέ, στηριζόμενη στην εργατικότητα και την αφοσίωση των εργαζομένων της.

Με το πρωτοποριακό της πνεύμα, προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής επενδύοντας στην τεχνολογία, μετατρέποντας τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές σε μια απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία.

Και βέβαια η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Στεκόμαστε μπροστά στο κατώφλι ενός ακόμη κεφαλαίου προόδου και ανάπτυξης στην ιστορία της Τράπεζας Κύπρου. Είναι για μένα μεγάλη συγκίνηση να συμμετέχω στο σημαντικό φετινό ορόσημο, να μοιράζομαι με υπερηφάνεια όσα έχει επιτύχει ο οργανισμός, αλλά και να σας εκφράζω εκ μέρους όλων μας ευγνωμοσύνη για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη που διαχρονικά εισπράττει η Τράπεζα Κύπρου από τον κυπριακό λαό.

Δέσμευση του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διοίκησης και όλων των εργαζομένων είναι να συνεχίσουμε δυναμικά να εξελίσσουμε το έργο μας, παραμένοντας πάντα πιστοί στις αξίες μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση