ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Tα σχέδια επιχορηγήσεων του Υφ. Τουρισμού για το 2023 ενέκρινε το Υπουργικό

Το 30% του προϋπολογισμού του Υφυπουργείου πηγαίνει σε σχέδια για εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της χώρας είπε ο Σάββας Περδίος

ΚΥΠΕ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα τα σχέδια επιχορηγήσεων του Υφυπουργείου Τουρισμού για τη νέα χρονιά.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, δήλωσε μετά τη συνεδρία του σώματος πως το 30% του προϋπολογισμού του Υφυπουργείου Τουρισμού πηγαίνει σε σχέδια για εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της χώρας, προσθέτοντας πως έχουν εγκριθεί 12 σχέδια κινήτρων ή σχέδια επιχορηγήσεων του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Σύμφωνα με τον κ. Περδίο, κάποια εξ αυτών είναι σχέδιο που επιχορηγεί εργαστήρια χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας στα πλαίσια του Heartland of Legends, σχέδιο για εκδηλώσεις οινογαστρονομίας και τοπικών προϊόντων στα πλαίσια του Heartland of Legends, σχέδιο επιχορηγήσεων για τα χριστουγεννιάτικα χωριά για τον χειμώνα που έρχεται, σχέδιο επιχορηγήσεων για διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, σχέδιο για προπονήσεις ξένων αθλητικών ομάδων, σχέδιο για βελτίωση υποδομών προσβασιμότητας, σχέδιο για την ψηφιακή μετάβαση παροχέων ειδικών μορφών τουρισμού, σχέδιο για τον συνεδριακό τουρισμό και σχέδιο για την αισθητική αναβάθμιση των παραλιών.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και όλα τα σχέδια θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, σημείωσε ο κ. Περδίος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση