ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Την Κυριακή οι δύο πρώτες πτήσεις στο αεροδρόμιο Πάφου

Σύμφωνα με την Hermes Airports η πρώτη πτήση θα φτάσει από Θεσσαλονίκη και μία από το Τελ Αβίβ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την Κυριακή 21 Ιουνίου θα αφιχθούν οι πρώτες πτήσεις στο αεροδρόμιο Πάφου, παρ` ότι τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου επαναλειτουργούν από τις 9 Ιουνίου , στο πλαίσιο της τρίτης φάσης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Hermes Airports η πρώτη πτήση που θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο Πάφου θα είναι από την Θεσσαλονίκη στις 19:00 της Κυριακής .Την πρώτη πτήση θα υποδεχτεί ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος και η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports Ελένη Καλογήρου.

Θα ακολουθήσει άλλη μια άφιξη στο αεροδρόμιο Πάφου από το Τελ Αβίβ. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρώτη αναχώρηση από τον αερολιμένα Πάφου θα είναι την Κυριακή στις 15:00 για την Θεσσαλονίκη.

Σε σχέση με τα μέτρα που λαμβάνονται από σήμερα στο αεροδρόμιο Πάφου οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνεται θερμομέτρηση των επιβατών κατά την είσοδό τους στο κτίριο του αεροδρομίου, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό και στους επιβάτες και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών σε όλους τους χώρους και από όλα ανεξαιρέτως τα άτομα που θα κινούνται εντός του αεροδρομίου, με σύσταση να αλλάζουν μάσκα κάθε 4 ώρες ή όποτε αυτή βραχεί.

Επίσης λειτουργεί ειδικό γραφείο πληροφόρησης για τον κορωνοϊό για τους επιβάτες που αφικνούνται και υπάρχει εκτεταμένη σήμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου για τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία επιβατών και προσωπικού, οδηγίες για την σωστή χρήση μάσκας και γαντιών και τον σωστό καθαρισμό των χεριών, καθώς και για την τήρηση της απόστασης των 2 μέτρων.

Υπάρχουν και ηχητικά μηνύματα για τους επιβάτες και το προσωπικό, για την τήρηση των μέτρων (χρήση μάσκας και γαντιών, τήρηση αποστάσεων κτλ).

Γίνονται εξάλλου συχνότεροι καθαρισμοί και απολύμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου με ειδικά καθαριστικά προϊόντα και επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά μηχανήματα χεριών σε όλους τους δημόσιους χώρους ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση του κοινού σε αυτά, ανά πάσα στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πάφος  |  Ευρώπη  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση