ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τμ. Κτηματολόγιου - Σταδιακή επαναφορά δικαιοπραξιών από την Τετάρτη

Ποιες δικαιοπραξίες θα αφορούν και το ωράριο λειτουργίας

ΚΥΠΕ

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας (ΤΚΧ) ανακοινώνει ότι, μετά το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην «Πύλη Κτηματολογίου», η σταδιακή επαναφορά συγκεκριμένων δικαιοπραξιών στα Επαρχιακά Κτηματολογικά Γραφεία θα αρχίσει από την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Λευκωσίας.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, οι δικαιοπραξίες θα αφορούν μόνο την αποδοχή Δηλώσεων Μεταβιβάσεων, Υποθηκών και Εμπράγματων Βαρών και μόνο για τεμάχια / ακίνητα της Επαρχίας Λευκωσίας.

Το ωράριο λειτουργίας αποδοχής, θα είναι μεταξύ 8 π.μ. και 1:15 μ.μ. και για την αποδοχή Δηλώσεων Μεταβιβάσεων και Υποθηκών, θα τηρείται η υφιστάμενη διαδικασία των ραντεβού.

Παρακαλείται το κοινό, όπως ακολουθεί τις πιο πάνω διαδικασίες, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτησή του. Για το χρόνο επαναλειτουργίας των υπόλοιπων Επαρχιακών Κτηματολογικών Γραφείων θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας και το Υπουργείο Εσωτερικών απολογούνται ξανά για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχει προκληθεί και εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση των τεχνικών προβλημάτων, καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση