ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τόσα κοστίζει το ψωμί (πίνακας)

Δείτε τις ακριβότερες και φθηνότερες τιμές στην αγορά

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι καταναλωτές συχνά-πυκνά, στις μέρες μας, πραγματοποιούν έρευνα αγοράς πριν επιλέξουν από που θα προμηθευτούν όσα χρειάζονται, ακόμα και για βασικά αγαθά όπως είναι το ψωμί.

Ως προς αυτό, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της έρευνας για συλλογή στοιχείων αναφορικά με τα επίπεδα μέσων τιμών λιανικής πώλησης Βασικών Καταναλωτικών Αγαθών, που ίσχυαν στις 9/11/2022.

Το συγκεκριμένο Παρατηρητήριο πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση και περιλαμβάνει σταθερά προϊόντα και χώρους λήψης τιμών. Σκοπός του είναι η παρακολούθηση της διακύμανσης των τιμών των βασικών καταναλωτικών αγαθών και η εξαγωγή σχετικών συμπερασμάτων.

Σημαντική είναι η διευκρίνηση εκ μέρους της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή ότι «τα Παρατηρητήρια Τιμών ετοιμάζονται αποκλειστικά για σκοπούς υποβοήθησης/γενικής πληροφόρησης των καταναλωτών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν συμβουλές. Τα Παρατηρητήρια Τιμών, δεν προορίζονται και ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την έρευνα αγοράς που πρέπει να κάνει ο κάθε καταναλωτής βάσει των δικών του προτιμήσεων, δεδομένων και αναγκών, ούτε αποσκοπούν να υποδείξουν στους καταναλωτές τα σημεία πώλησης που θα επιλέξουν».

Ενώ τονίζει ότι, «κάποια από τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο Παρατηρητήριο υφίστανται ποιοτικές διαφορές οι οποίες δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη στα αποτελέσματα ενός Παρατηρητηρίου Τιμών. Για το σκοπό αυτό η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή παροτρύνει τους καταναλωτές όπως κάνουν ουσιαστική έρευνα αγοράς πριν προχωρήσουν σε αγορές, προκειμένου να βρουν τα προϊόντα και τις τιμές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους».

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί σε τι τιμές μπορείτε να βρείτε το ψωμί

 Δείτε όλες τις τιμές από την έρευνα της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση