ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρέχουν τελευταία στιγμή για τριήμερο - Τιμές και διαθεσιμότητα

Η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή έξοδος πλησιάζει

Το τριήμερο του Κατακλυσμού αποτελεί παραδοσιακά μία από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες εξόδους των Κυπρίων και συνήθως σηματοδοτεί και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών. Πολλώ δε μάλλον η φετινή αργία που έρχεται μετά από δύο περίπου χρόνια αυστηρών περιορισμών, με τα μέτρα πλέον να έχουν απαλοιφεί στην συντριπτική τους πλειοψηφία δίνοντας την ευκαιρία για επαναφορά στην κανονικότητα και στις διακοπές.

Χάσαμε τους Ρώσους, με ποιους ρεφάρουμε

Μιλώντας στην «Καθημερινή» ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης επιβεβαίωσε την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται σε ότι αφορά τις κρατήσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες για το τριήμερο κυρίως σε ότι αφορά τον εγχώριο τουρισμό. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς η πληρότητα αναμένεται να προσεγγίσει το 70% ή ακόμα και το 80% αφού αρκετοί είναι αυτοί που σπεύδουν ακόμη και την τελευταία στιγμή να προβούν σε κάποια κράτηση.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου ανέφερε ότι σωρεία ξενοδοχείων προσφέρει ειδικές τιμές για Κύπριους

Μάλιστα ο κόσμος που θα διαμείνει για το συγκεκριμένο διάστημα σε κάποια ξενοδοχειακή μονάδα φέρεται να είναι λιγότερος σε σχέση με το αντίστοιχο νούμερο για το 2021, με τον ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ ν’αναφέρει πως αυτό οφείλεται στο κενό που δημιουργήθηκε από την απουσία τουριστών από τη Ρωσία. Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως η απώλεια αυτή αναμένεται να αφορά μόνο το συγκεκριμένο τριήμερο αφού οι δράσεις του Υφυπουργείου Τουρισμού σε συνεργασία με ΠΑΣΥΞΕ και ταξιδιωτικούς πράκτορες έχουν φέρει μεγάλες διευκολύνσεις στην αεροπορική συνδεσιμότητα με νέες χώρες και θα καλύψει αυτό το κενό.

Πρωταρά ή Αγία Νάπα από 250 ευρώ για 3 βράδια

Ξεκινώντας από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου με ημερομηνίες 10-13/6 (δηλαδή Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ) μπορούμε να εντοπίσουμε ακόμα διαθεσιμότητα σε ξενοδοχεία και καταλύματα με τιμή εκκίνησης τα 250€ (δίκλινο) με τον μέσο όρο να κινείται γύρω στα 450€. Πρόκειται στη συντριπτική τους πλειοψηφία για μονάδες τριών και τεσσάρων αστέρων ενώ σε αρκετές εξ’αυτών συμπεριλαμβάνεται και πρόγευμα. Πιο οικονομική επιλογή (κάτω του μέσου όρου) μπορούν να αποτελέσουν διαμερίσματα, σπίτια ή hotel apartments.

Με πόσα πάμε Λεμεσό ή Πάφο

Εάν επιλέξετε την συμπρωτεύουσα Λεμεσό για την τριήμερη εξόρμηση σας επιλογές για καταλύματα ή ξενοδοχεία τριών και τεσσάρων αστέρων μπορούν να εντοπιστούν από τα 280€ μέχρι και τα 680€ ευρώ -ισχύουν τα ίδια φίλτρα, δίκλινο δωμάτιο, 3 βράδια- με αρκετά εξ’αυτών να συμπεριλαμβάνουν επίσης το πρόγευμα στο κόστος. Λίγο παραπέρα και η όμορφη Πάφος μπορεί να προσφέρει ποικιλομορφία τιμών αλλά και περιβάλλοντος αναλόγως του τύπου των διακοπών που θα επιλέξετε. Εντοπίσαμε μάλιστα ακόμα και μέσα από πλατφόρμες αναζήτησης ξενοδοχεία από 120€ συνολικό κόστος τριημέρου με πρόγευμα με το μέσο όρο (των προαναφερθέντων φίλτρων αναζήτησης) να κυμαίνεται στα 400 περίπου ευρώ

Η κίνηση είναι σαφώς αυξημένη σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι ανέφερε στην «Κ» ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου κύριος Θάνος Μιχαηλίδης με την πληρότητα το επερχόμενο τριήμερο να αναμένεται να φτάσει το 70-75% ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για ολόκληρο το μήνα Ιούνιο στο 60-65%. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην μεγάλη γκάμα επιλογών αλλά και την ποικιλία περιοχών και ξενοδοχειακών καταλυμάτων για να προστεθεί η μεγάλη ανταπόκριση που υπάρχει από τους Κύπριους. Ο κύριος Μιχαηλίδης ανέφερε μάλιστα ότι σωρεία μονάδων προσφέρει ειδικές τιμές για Κύπριους με την έκπτωση να επαφίεται στο είδος του καταλύματος αλλά και το συνολικό κόστος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση