ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

TripAdvisor: Μια κυπριακή παραλία στις 25 καλύτερες του κόσμου

Στην 22η θέση του τοπ 25 η παραλία Nissi Beach

Της Μαρίας Ηρακλέους

Της Μαρίας Ηρακλέους

Τον κατάλογο με τις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου με βάση τις κριτικές δημοσίευσε η εταιρεία ταξιδίων TripAdvisor. Ανάμεσα τους και μία κυπριακή- η παραλία Nissi Beach η οποία κατατάσσεται βάσει της βαθμολογίας της στην 22η θέση του τοπ 25, με βαθμολογία 4.5/5 με σύνολο 7696 κριτικών. Κατατάσσεται επίσης 7η καλύτερη παραλία στην Ευρώπη (στην ίδια κατάταξη βρίσκουμε το Fig Tree Bay στην 15η θέση και στην 18η την παραλία Μακρόνησος).

Όπως αναφέρει το βραβείο Travellers' Choice Best of the Best τιμά το υψηλότερο επίπεδο αριστείας στα ταξίδια και απονέμεται σε όσους λαμβάνουν μεγάλο αριθμό πολύ θετικών κριτικών και απόψεων από την κοινότητα του Tripadvisor σε μια περίοδο 12 μηνών. Επισημαίνεται επίσης ότι, από τις 8 εκατομμύρια καταχωρίσεις μας, ποσοστό κάτω του 1% πετυχαίνει αυτό το ορόσημο.

Όπως περιγράφεται από το TripAdvisor, το Nissi Beach είναι ένας όμορφος αμμώδης όρμος με λευκή άμμο, καταγάλανα νερά και μια ζωντανή ατμόσφαιρα για πάρτι. Υπάρχουν πολλές παροχές, όπως ξαπλώστρες, τουαλέτες και δωρεάν πάρκινγκ. Τα παιδιά μπορούν να κολυμπήσουν στα ρηχά σέρφινγκ και οι ενήλικες μπορούν να κάνουν τζετ σκι ή κωπηλασία. Στο τέλος της ημέρας, πάρτε κάτι να φάτε σε ένα κοντινό εστιατόριο και απολαύστε την υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα. Είναι εξαιρετικό για ψυχαγωγία και για καφέ, αν και με ακριβές τιμές, όπως αναφέρει η αξιολόγηση.

Από το σύνολο των κριτικών, οι 4315 απάντησαν ότι η παραλία είναι εξαιρετική, 1969 πολύ καλή, 947 μέτρια και περίπου 500 δεν ήταν ικανοποιημένοι από την επίσκεψη τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση