ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χαιρετίζει την λειτουργία Δημόσιας Σχολής Διοίκησης Τουρισμού στην Πάφο ο ΠΑΣΥΞΕ Πάφου

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας

ΚΥΠΕ

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΑΦΟΥ του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ χαιρετίζει την απόφαση της Διοίκησης του ΤΕΠΑΚ και των Πρυτανικών Αρχών καθώς και του Δήμου Πάφου για τη σύσταση και λειτουργία Δημόσιας Σχολής Διοίκησης, Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας στην Πάφο που θα περιλαμβάνει δύο ακαδημαϊκά τμήματα και ένα Ινστιτούτο/ Κολέγιο Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, για τον ΠΑΣΥΞΕ Πάφου η δημιουργία πανεπιστημιακής σχολής σχετιζόμενη με τον Τουρισμό αποτελούσε πάγιο αίτημα του γνωρίζοντας τις ανάγκες της Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας στην επαρχία μας που είναι γνωστό ότι φιλοξενεί το 38% του εισερχόμενου τουρισμού.

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, το Δήμο Πάφου, τη Διοίκηση και τις Πρυτανικές Αρχές του ΤΕΠΑΚ, το Υπουργικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την απόφαση τους.

Επιπρόσθετα, εύχεται κάθε επιτυχία στη Δημοτική Αρχή, οι οποίοι αναλαμβάνουν τον προγραμματισμό και την υλοποίηση αυτής της εξαιρετικά αξιέπαινης προσπάθειας και δηλώνει ότι ο ΠΑΣΥΞΕ Πάφου θα σταθεί αρωγός στην Πανεπιστημιακή Σχολή, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση