ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπ. Γεωργίας: Μπορούν να επιλυθούν οι διαφωνίες αναφορικά με το χαλλούμι

Το Υπουργείο διαβεβαιώνει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με το προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης «Χαλλούμι» (Halloumi)/ Hellim»

Οι διαφωνίες που έχουν προκύψει μεταξύ των αιγοπροβατοτρόφων και των τυροκόμων μπορούν να επιλυθούν μέσα από διάλογο μακριά από αχρείαστες αντιπαραθέσεις και ακρότητες που δεν εξυπηρετούν καμία πλευρά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (ΥΓΑΑΠ).

Το Υπουργείο διαβεβαιώνει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με το προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης «Χαλλούμι» (Halloumi)/ Hellim» και τις συζητήσεις που γίνονται για το θέμα μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.

Όπως αναφέρεται, το ΥΓΑΑΠ βρίσκεται σε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες προς επίλυση των ζητημάτων που έχουν προκύψει το συντομότερο δυνατό.

Τονίζεται ότι πρωταρχικός στόχος του ΥΓΑΑΠ είναι η διαφύλαξη της προστασίας του προϊόντος μέσα από την καταχώρηση του ως ΠΟΠ και η διατήρηση των πολύ μεγάλων ωφελειών της καταχώρησης για την αγροτική οικονομία του τόπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση