ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΥΠΕΣ: Ευθύνη όλων μας να στηριχθεί το όνομα της Κύπρου

Το πρόγραμμα πλέον θα είναι από τα πιο δυνατά παγκοσμίως με τα 5 στάδια ελέγχου τόνισε ο κύριος Πετρίδης

Newsroom K

Έγιναν λάθη με το Πρόγραμμα των Πολιτογραφησεων, παραδέχθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, ωστόσο, σημείωσε πως είναι ευθύνη και του δημοσίου και του ιδιωτικού τομεα να διασφαλιστεί το όνομα της Κύπρου παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του παγκύπριου συνδέσμου επιχειρηματιών γης, ο ΥΠΕΣ απηύθυνε τον χαιρετισμό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Μόλις ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του, ανέφερε πως, "δεν πρέπει να ξεχνάμε από πού ξεκίνησε η προσπάθεια εξυγίανσης της χώρας, όταν είχε τρωτά σημεία στον τραπεζικό τομέα, ήταν στιγματισμένη με το μοντέλο των shell companies και με αναφορές για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος". Έκτοτε, όπως είπε, έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της χώρας, μέσω του τραπεζικού συστήματος και των δημοσίων οικονομικών. Υπογράμμισε ότι έγιναν προσπάθειες για να χτιστεί μια πηγή οικονομίας και πλέον τόνισε ότι αποτελεί ευθύνη όλων να στηριχθεί το όνομα της χώρας. Όσον αφορά το πρόγραμμα επενδύσεων, ο κ. Πετρίδης τόνισε πως έγιναν λάθη, αλλά πλέον θα είναι από τα πιο δυνατά παγκοσμίως με 5 στάδια ελέγχου.

Παράλληλα, ο κ. Πετρίδης είπε πως είναι ευθύνη όλων και των ιδιωτών και της Κυβέρνησης και η κυβέρνηση θα είναι πολύ αυστηρή. "Και ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας έχουμε ευθύνη και το κύριο μέλημα είναι η αξιοπιστία της οικονομίας που δεν είναι δεδομένη", κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X