ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:19
 

Υπό την παρουσία Γεν. Εισαγγελέα η σύσκεψη για τους μισθούς

Στο τραπέζι οι νομικές πτυχές των αποφάσεων του διοικητικού δικαστηρίου για τις αποκοπές των δημοσίων υπαλλήλων

Newsroom K

Εκ νέου σύσκεψη αρχηγών κομμάτων υπό την παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί στις 9 για τις αποφάσεις του Διοικητικού Δικαστηρίου σχετικά με τις αποκοπές των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο Κλέλια Βασιλείου αναμένεται να συζητηθούν οι οικονομικές πτυχές από τον υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Παράλληλα θα γίνει ανάλυση και των νομικών πτυχών από τον Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος θα παρουσιάσει το ζήτημα όσον αφορά την άσκηση έφεσης εκ μέρους της Δημοκρατίας, την αναστολή υλοποίησης της απόφασης μέχρι την τελική απόφαση του Εφετείου και τον προβληματισμό για τροποποίηση του Συντάγματος.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης της περασμένης Δευτέρας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου δήλωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Οικονομικών ενημέρωσαν τους πολιτικούς αρχηγούς για τις προσπάθειες που γίνονται σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα για να ασκηθεί έφεση στην απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου.

Είπε, επίσης, πως έγινε ενημέρωση για τα μέτρα τα οποία προετοιμάζει η Κυβέρνηση, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης της έφεσης, για την ενδεχόμενη ανάγκη τροποποίησης του Συντάγματος και για τυχόν νομοθετικά πρόσθετα μέτρα που μπορεί να χρειαστούν.

«Η Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα. Κάποια ερωτήματα νομικής φύσεως που τίθενται θα ήταν καλύτερα να μη τα μεταφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή η κυβέρνηση, είτε απόψεις της Νομικής Υπηρεσίας είτε του Γενικού Εισαγγελέα, αλλά ο ίδιος ο Γενικός Εισαγγελέας έγκριτα να βοηθήσει τις πολιτικές δυνάμεις στις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουν», ανέφερε ο κ. Προδρόμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:58

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«Get ATM Raw Card and Make it Complete You can hack and log on to ATMs without having to carry it Arms. ...»
MARK DOROTHY  |  16:53

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X