ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΥΠΟΙΚ - Σύνδ. Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων: Συζήτησαν θέματα οικονομίας

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν το Υπουργείο για τον ρόλο του και τις ενέργειες που προβαίνει ο Σύνδεσμος

ΚΥΠΕ

Θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και τον τομέα δραστηριοποίησης του, συζήτησε με τον Υπουργό Οικονομικών Μάκη Κεραυνό, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων και Διαχειριστριών Εταιρειών Πιστωτικών Διευκολύνσεων (ΣΕΔΠ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΔΠ, κατά τη συνάντηση που έγινε στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Γιώργου Παντελή, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν το Υπουργείο για τον ρόλο του, όπως και για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει ο Σύνδεσμος, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν εκτενέστερα καίρια θέματα και προβληματισμοί που αφορούν τον τομέα και την οικονομία. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι του ΣΕΔΠ δήλωσαν την ετοιμότητά τους για εξέταση των θεμάτων που έχουν συζητηθεί με το Υπουργείο, στην επόμενη συνεδρία της ολομέλειας του Συνδέσμου.   

Τέλος, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων και Διαχειριστριών Εταιρειών Πιστωτικών Διευκολύνσεων εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Οικονομικών και στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου για τη συνάντηση και την εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση