ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Leptos Limassol Park: Το νέο έργο της Leptos Estates στη Λεμεσό

Έρχεται να εμπλουτίσει το οικιστικό και τουριστικό προϊόν της Δυτικής Λεμεσού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με ένα νέο έργο πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Λεμεσού θα προχωρήσει σύντομα η Leptos Estates το οποίο είναι βασισμένο στα πρότυπα των πολύ πετυχημένων αναπτυξιακών συγκροτημάτων της εταιρείας στην Πάφο “Leptos Aphrodite Gardens” και “Leptos Limnaria Gardens”. To“Leptos Limassol Park”έρχεται να εμπλουτίσει το οικιστικό και τουριστικό προϊόν της Δυτικής Λεμεσού και να ελκύσει αγοραστές και επενδυτές τόσο από το εξωτερικό καθώς επίσης και από την εσωτερική αγορά με τιμές πολύ ανταγωνιστικές σε σχέση με την υπόλοιπη Λεμεσό.

Η περιοχή όπου θα αναπτυχθεί το “Leptos Limassol Park” γειτνιάζει με τα νέα μεγαλεπήβολα αναπτυξιακά έργα τόσο της πολιτείας όσο και του ιδιωτικού τομέα όπως τοCyprusCasinoResort, το Limassol Mall, το νέο λιμάνι της πόλης, το υδροπάρκοΦασουρίου, το υπο μελέτη γήπεδο γκόλφ, καθώς επίσης τις όμορφες παραλίες του Lady’sMile και του Κουρίου.Η δημιουργία νέου οδικού δικτύου βοηθά πλέον ώστε η περιοχή να συνδέεται μέσα σε λίγα λεπτά με τους κύριους αυτοκινητόδρομους, τα αεροδρόμια, το κέντρο της πόλης, τα σχολεία και την Μαρίνα.

Το έργο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα περιλαμβάνει διαμερίσματα, ρετιρέ, και μεζονέττες, μεγάλους κήπους και χώρους πρασίνου, δύο κοινόχρηστες πισίνες καθώς πισίνα για παιδιά και παιχνιδότοπο. Θα έχει επίσης ελεγχόμενες εισόδους με υπηρεσία διεύθυνσης και διαχείρισης καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο.Όσον αφορά την κατασκευή του έργου αυτή θα γίνει με τα καλύτερα και πιο ασφαλή υλικά και τελειώματα, με θερμάνσεις, διπλά τζάμια, γρανίτες, μάρμαρα, κλειδαριές ασφαλείας, πέργολες και άλλα πολλά.

Το “Leptos Limassol Park” έρχεται να δώσει με την παρουσία του ανάσα ζωής στην δυτική Λεμεσό, φιλοδοξώντας ώστε με την ολοκλήρωση του όπως και των άλλων μεγάλων έργων υποδομής να αλλάξει άρδην τον χάρτη της περιοχής όπως και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ