ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο κάδρο της ονοματολογίας ο Ευγένιος Ευγενίου για Πρόεδρος του Invest Cyprus

Ψάχνουν αντικαταστάτη του κ. Ιωάννη Μάτση, αφού ο κ. Μάτσης έχει αναλάβει επικεφαλής της MUFG Investor Services

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Στο κάδρο της ονοματολογίας του νέου Προέδρου του Invest Cyprus περιλαμβάνεται το όνομα του κ. Ευγένιου Ευγενίου, του τέως CEO της PWC Κύπρου για τη θέση που αφήνει «ορφανή» ο πρώην πρόεδρος του Invest Cyprus, Ιωάννης Μάτσης. Αποφάσεις τελικές δεν έχουν παρθεί ωστόσο και τα δεδομένα είναι ρευστά.

Όπως είναι λογικό, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Ιωάννη Μάτση ως Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής του κυπριακού γραφείου του νέου επιχειρησιακού κέντρου της MUFG Investor Services, η παραίτηση του  από Προέδρου του Invest Cyprus λόγω του φόρτου εργασίας, θα μπορούσε να θεωρηθεί δεδομένη.

Για τη θέση του νέου Προέδρου λοιπόν του Invest Cyprus «συζητείται» το όνομα του πρώην ισχυρού άνδρα της PWC Κύπρου. Ο κ. Ευγένιος Ευγενίου διετέλεσε και Πρόεδρος του Κυπρο-Ρωσικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, και μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων «CIPA», δηλαδή του Invest Cyprus.

Υπενθυμίζεται πως, στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της PwC Κύπρου έχει εκλεγεί ο Φίλιππος Σώσειλος, Συνέταιρος και Υπεύθυνος του τμήματος Επιχειρησιακών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Ο κ. Σώσειλος ανέλαβε καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2022.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση