ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι διορισμοί που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο

Εγκρίθηκε παράλληλα το Τοπικό Σχέδιο Αθηένου 2022

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνήλθε το πρωί υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη. Λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Εγκρίθηκε το Τοπικό Σχέδιο Αθηένου 2022 στο οποίο ενσωματώνονται οι εισηγήσεις της Επιτροπής Μελέτης Ενστάσεων. Το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Υπουργό Εσωτερικών να δημοσιεύσει στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και στον ημερήσιο τύπο γνωστοποίηση σχετικά με την έγκριση του Τοπικού Σχεδίου Αθηένου 2022, όπως ορίζεται από τον περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Νόμο. Με την οριστικοποίηση του Τοπικού Σχεδίου ικανοποιήθηκαν πλείστα των αιτημάτων της ακριτικής κοινότητας, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της.

To Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε επίσης την παραχώρηση χρηματοδότησης ύψους 100 χιλιάδων Ευρώ στο Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας “Cyprus Seeds” σχετικά με την ανάπτυξη προγραμμάτων για στήριξη νεοφυών και καινοτόμων επιχειρήσεων. Η χρηματοδότηση θα παραχωρηθεί μέσω του Υφυπουργείου Έρευνας και Καινοτομίας.
Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε τα επτά μέλη του Κτηνιατρικού Συμβουλίου Κύπρου, για τη διετία 2022-2024 η έναρξη της οποίας θα ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, ως ακολούθως:

• Κωνσταντίνος Αρσένογλου (Κυβερνητικός Κτηνίατρος)
• Δημήτρης Επαμεινώνδας (Κυβερνητικός Κτηνίατρος)
• Μάριος Χριστοφόρου (Ιδιώτης Κτηνίατρος)
• Κυριάκος Σπανούδης (Ιδιώτης Κτηνίατρος)
• Μάριος Μιχαήλ (Ιδιώτης Κτηνίατρος)
• Γεώργιος Κρασιά (Κυβερνητικός Κτηνίατρος)
• Κατερίνα Λεμονιάτη (Κυβερνητική Κτηνίατρος)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση