ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο Πολιτικό Γραφείο οι υποψηφιότητες του ΔΗΣΥ

Θα ενημερώσει ο Πρόεδρος Αβέρωφ Νεοφύτου γι’ αυτά που προνοεί το καταστατικό γύρω από το ψηφοδέλτιο

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Στον απόηχο του σάλου που προκάλεσε η είδηση περί υποψηφιότητας της Άννας Βίσση συνεδριάζει το απόγευμα της Πέμπτης το πολιτικό γραφείο του Συναγερμού.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου αναμένεται να ενημερώσει το σώμα του κόμματος για το τι προνοεί το καταστατικό γύρω από το ψηφοδέλτιο, το δικαίωμα δηλαδή για αριστίνδην επιλογή, αν θα έχει συνεργαζόμενους και αν θα υπάρχουν παραπάνω από έξι υποψηφιότητες με αποτέλεσμα να μπουν σε εκλογική μάχη όπως έγινε και στις βουλευτικές του 2016.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές της «Κ» σίγουροι θεωρούνται οι Λευτέρης Χριστοφόρου, Νίκος Τορναρίτης, Έλενα Σταύρου, Παναγιώτης Σεντώνας ενώ η αριστίνδην επιλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου είναι ο Λουκάς Φουρλάς.

Όπως ανέφερε και στο παρελθόν η «Κ» συναγερμικά στελέχη υποστήριζαν πως η υποψηφιότητα της Άννας Βίσση βρίσκεται στο κάδρο. Η ίδια δεν το διέψευσε σε συνέντευξη που είχε στον ΆΛΦΑ ωστόσο ένα τέτοιο σενάριο φαίνεται πλέον να απομακρύνεται. Συζητήθηκε και το όνομα του Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη ωστόσο κι αυτό φαίνεται να απομακρύνεται με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ να επικεντρώνεται σε γυναικεία υποψηφιότητα.

Η είδηση από ΜΜΕ, που ήθελαν την υποψηφιότητα της Άννας Βίσση να κλειδώνει, προκάλεσε πάντως σωρεία αντιδράσεων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Τόσο που έκαναν τον Αβέρωφ Νεοφύτου να αντιδρά μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

Ολοταχώς σε ύφεση οδεύει η Τουρκία

«Κάποιος κάποτε είπε στον σουλτάνο της Τουρκίας, `έσσεται ήμαρ`! Θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ...»
ΑΚΑ  |  20:40

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X