ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Μέσα Γειτονιάς ο Δώρος Αντωνίου

O νυν δήμαρχος δηλώνει ότι στόχος του είναι η ολοκλήρωση σημαντικών έργων της περιοχής

Συγκεκριμένα, ο κ.Αντωνίου δηλώνει πως "με οδηγό τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισα από την πρώτη μου θητεία, θα συνεχίσω να εργάζομαι με ευθύνη, εντιμότητα, διαφάνεια και ενθουσιασμό, πάντα με ομαδικό πνεύμα και συναίνεση".

"Προτεραιότητα μας οι νέοι και τα παιδιά μας, στους οποίους οφείλουμε να ξαναδώσουμε την ελπίδα και την δύναμη, ώστε να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ιδίους και την πατρίδα μας", συμπληρώνει.

Ο Δώρος Αντωνίου σημειώνει εξάλλου ότι, "παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πρωτοφανή οικονομική κρίση που έπληξε την πατρίδα μας, εργαστήκαμε συλλογικά μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου και καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σημαντικό και πολυδιάστατο έργο, δημιουργήσαμε ένα ανθρώπινο Δήμο που στηρίζει θεσμικά τα πιο αδύναμα μέλη του και τις πιο αδύναμες οικογένειες, σεβόμενοι πάντοτε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια".

Καλεί επίσης τους συνδημότες του να συνεχίσουν μαζί το έργο ανάπτυξης και προόδου στη Μέσα Γειτονιά, με στόχο τη νέα πενταετία, να υλοποιηθούν σημαντικά έργα όπως η ανακατασκευή της οδού Αρχ. Μακαρίου και Γρηγόρη Αυξεντίου, η δημιουργία σύγχρονου πολυχώρου για τη ψυχαγωγία των νέων και της τρίτης ηλικίας, η ανέγερση Αθλητικού Κέντρου, η διαμόρφωση του Πάρκου "Γιώργου Θυρώτου" και ενίσχυση των πάρκων με νέα παιχνίδια καθώς και η ασφαλτόστρωση οδικών αρτηριών και επιδιόρθωση πεζοδρομίων.

"Με βασική αρχή την ισονομία και ισοπολιτεία, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, θα συνεχίσω να εργάζομαι με τον ίδιο ζήλο και εργατικότητα για το καλό των δημοτών μας, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο, την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου", αναφέρει ο κ.Αντωνίου και καταλήγει λέγοντας "μαζί συνεχίζουμε για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας".

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση