ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σιζόπουλος: Ο «πρόωρος» κύκλος εκλογών ξεκίνησε από το προεδρικό

«Η ΕΔΕΚ δεν ξεκίνησε καμία προεργασία για τις προεδρικές εκλογές»

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος είπε, ερωτηθείς σχετικά στην Πάφο, πως η ΕΔΕΚ δεν ξεκίνησε καμία προεργασία για τις προεδρικές εκλογές.

Έγινε είπε, “μια πρώτη συνάντηση με τον κ. Γιώργο Λιλλήκα και την Συμμαχία Πολιτών” μετά από δικό τους αίτημα.

Ο κ. Σιζόπουλος είπε πως η ΕΔΕΚ θεωρεί πως αυτή τη στιγμή θα πρέπει να ολοκληρώσει τον κύκλο των εσωκομματικών διαδικασιών ενόψει του 13ου Παγκυπρίου συνεδρίου ,που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου και ενδεχομένως κάποια στιγμή θα την απασχολήσει και το θέμα των προεδρικών εκλογών.

Ομολόγησε ακόμη πως ο “πρόωρος” κύκλος των προεδρικών εκλογών ξεκίνησε από την συμπεριφορά του ΠτΔ αλλά και των συνεργατών του.

Με τα όσα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε παρακολουθήσει, την προσωπική παρέμβαση για δήθεν επίλυση διαφόρων ζητημάτων, τις προσωπικές παρεμβάσεις που λίγο ή πολύ παραπέμπει πια ότι ήδη ο ΠτΔ και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν τον κύκλο της προεδρολογίας,κατέληξε ο κ. Σιζόπουλος.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ακόμη πως θα πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια με ειλικρίνεια , με εντιμότητα και με ήθος, ώστε οι δυνάμεις οι οποίες έχουν μια διαφορετική αντίληψη όσον αφορά την διαχείριση του κυπριακού αλλά και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης να έχουν ένα κοινό υποψήφιο που να προεξοφλεί πιθανότητες επιτυχίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση