ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αβέρωφ: Ευλογία μια επιχείρηση να είναι κερδοφόρα

«Έτσι θέλουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας, ν’ ακούω για τους κύκλους εργασιών, ν’ ακούω ότι το 40-50% είναι εξαγωγές», είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

ΚΥΠΕ

«Έτσι θέλουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας, ν’ ακούω για τους κύκλους εργασιών, ν’ ακούω ότι το 40-50% είναι εξαγωγές, ν’ ακούω ότι είναι βιώσιμες και κερδοφόρες» είπε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου κατά τη σημερινή επίσκεψη του στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, ο κ. Νεοφύτου είπε, μεταξύ άλλων, ότι είναι ευλογία μια επιχείρηση να είναι κερδοφόρα «γιατί πληρώνετε φόρους για να συντηρούμε το κράτος. Είστε κερδοφόρα, έχετε τους υπαλλήλους σας που τους πληρώνετε, δημιουργείτε θέσεις εργασίας. Εδώ και δεκαετίες παρασυρόμαστε από αριστερές προσεγγίσεις που αναθεματίζουν το κέρδος και την επιχείρηση».

Είπε ακόμα ότι «ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα δημόσια πανεπιστήμια αλλά και τα Ιδιωτικά γιατί έχουμε στο σύνολο 11. Πρέπει να συνδέσουν τη μόρφωση με την εξειδίκευση και την πείρα».

«Να συνδέσουμε την ακαδημαϊκή τάξη μαζί με την βιομηχανία. Αυτό θα είναι το καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε γιατί δεν είναι να έχουμε πανεπιστήμια και να αναμένουν όλοι ότι θα γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Πρέπει να προετοιμάζουμε τους πτυχιούχους και για την αγορά και για τη βιομηχανία», ανάφερε.

Τον κ. Νεοφύτου συνόδευσαν ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, ο Βουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση