ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αβέρωφ - Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στο ΕΛΚ

«Θέλω να χαιρετίσω την αναφορά του κ. Νεοφύτου σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα», απάντησε ο κ. Χριστοδουλίδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατά τις δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον εκλελεγμένο Πρόεδρο, τον προσκάλεσε να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Ο κ. Νεοφύτου δήλωσε «το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ήταν πάντα και στήριζε την Κύπρο. Για τον Δημοκρατικό Συναγερμό το ΕΛΚ είναι η μεγάλη μας ευρωπαϊκή οικογένεια. Εάν εσείς το επιθυμείτε να είστε σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια που πάντα στήριζε τους αγώνες του Κυπριακού ελληνισμού και την Κύπρο μας, εμείς ως ιδρυτικό μέλος, όχι μόνο δεν θα έχουμε ένσταση στο εσείς να συμμετέχετε. Αλλά προχθές με δική μου πρωτοβουλία μίλησα με τον κ. Βέμπερ και του είπα πως αν ο νέος Πρόεδρος θέλει να είναι στη δίκη μας ομάδα παράλληλα με τη συμμετοχή του ΔΗΣΥ, να βρει τον τρόπο και για τη δική σου συμμετοχή».

Συνεχίζοντας είπε «όπως σας είπα για εμάς είναι ένας αγώνας για μια επανενωμένη Κύπρο. Εάν θα προχωρήσετε στη σύσταση μίας ομάδας Κυπριακού, βεβαίως θα συμμετέχει ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Να ευχαριστήσω τον νέο Πρόεδρο που επανέλαβε ότι δεν θα γίνουν κινήσεις για το Υπουργικό που θα ενοχλήσουν το κόμμα. Είναι μία επιβεβαίωση του πολίτικού ήθους και φαίνεται μετεκλογικά αυτή η θέση».

«Θέλω να χαιρετίσω την αναφορά του κ. Νεοφύτου σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα», απάντησε ο κ. Χριστοδουλίδης για την πρόσκληση του κ. Νεοφύτου για συμμετοχή του στο ΕΛΚ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Ένα χρόνο προσπαθούσε να επιβληθεί, αιθεροβάμων και υπερόπτης στην προεκλογική, και τώρα άρχισε αντίστροφην μέθοδο αποδοχής και παραδοχής.
Μας φοβίζει, ομολογουμένως, το απεριόριστο του χρόνου που θα προσπαθήσει να χρειασθεί για να εξαντλήσει την υπομονή μας μετεκλογικά. Ένα άκρως θεωρητικό όριο είναι η 11η Μαρτίου. Ότι έχει να πει προλαβαίνει να το πει μέχρι τότε και ξόφλησε με τα μαθήματα εκδίκησης που του πρόσφερε άγαρμπα το κόμμα του και ο Αναστασιάδης ο αχάριστος. Αχάριστος για την αμέριστη υποστήριξη την οποίαν του παρέσχε, ο Φούλης, έστω την τελευταία δεκαετία όταν επιδιδόταν στο κούρεμα-ξιούρισμα εις βάρος του τόπου.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση