ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αισιοδοξία Αβέρωφ για ψήφιση προϋπολογισμού τις προσεχείς μέρες

Στις πρωτόγνωρες υγειονομικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο τόπος και οι πολίτες, η ψήφιση του προϋπολογισμού είναι πέρα από αναγκαία, ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ

ΚΥΠΕ

Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι τις προσεχείς ημέρες θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του κράτους για το 2021, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά το πέρας της σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

«Δηλώνω την συγκρατημένη μου αισιοδοξία ότι τις προσεχείς ημέρες θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός για να μπορέσουμε με πρακτικό και ουσιαστικό τρόπο να σταθούμε δίπλα και στις ομάδες πολιτών, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και στην κοινωνία ολόκληρη», είπε ο κ. Νεοφύτου.

Ανέφερε επίσης ότι «στις πρωτόγνωρες υγειονομικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο τόπος και οι πολίτες, η ψήφιση του προϋπολογισμού είναι πέρα από αναγκαία» και δεν είναι μόνο, όπως είπε, «για να μπορεί να λειτουργεί το κράτος, να έχουμε το σύστημα υγείας, να έχουμε πληρωμές συντάξεων και κοινωνικών παροχών».

«Χρειαζόμαστε τον προϋπολογισμό για την περαιτέρω στήριξη των εργαζομένων, για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», κατέληξε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση