ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ: Αλληλεγγύη με όσους Τουρκοκύπριους θυματοποιούνται για τις απόψεις τους

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ μετά τις πρόσφατες απαγορεύσεις εισόδου Τουρκοκυπρίων στην Τουρκία λόγω των πολιτικών τους απόψεων

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την αλληλεγγύη με όσους Τουρκοκύπριους θυματοποιούνται για τις απόψεις τους εξέφρασε το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Οι πρόσφατες απαγορεύσεις εισόδου Τουρκοκυπρίων στην Τουρκία λόγω των πολιτικών τους απόψεων αποτελούν ακόμη μια ένδειξη της προσπάθειας της Τουρκίας για σίγαση μη αρεστών σε αυτήν φωνών εντός της τουρκοκυπριακής κοινότητας. Τα δημοσιεύματα για το ότι αυτή η λίστα έχει ετοιμαστεί από τη λεγόμενη «Πρεσβεία» της Τουρκίας στα κατεχόμενα και περιλαμβάνει διάφορα άτομα από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, των γραμμάτων και του πολιτισμού κάνουν το θέμα ακόμα πιο ανησυχητικό.

Ως ΑΚΕΛ είμαστε αλληλέγγυοι με όσους συμπατριώτες μας αγωνίζονται να διασφαλίσουν το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση. Χαιρετίζουμε την κινητοποίηση που οργανώνεται την ερχόμενη Τετάρτη για το θέμα και την οποία στηρίζουν διάφοροι τ/κ φορείς. Ο αγώνας αυτός δεν είναι άσχετος με το στόχο της λύσης και επανένωσης του τόπου μας κατά τρόπο που να μας απαλλάσσει όλους από όποιες ξένες εξαρτήσεις. Λύση που να κάνει τους Κύπριους πραγματικούς αφέντες στον τόπο τους.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση