ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σ. Στεφάνου - Δεν σημαίνει ότι έχουν γκρεμιστεί οι γέφυρες με ΔΗΚΟ

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση αναφορικά με το ναυάγιο στις συνομιλίες με το ΔΗΚΟ ενόψει των Προεδρικών Εκλογών, εξέδωσε το ΑΚΕΛ. Όπως αναφέρεται, «η προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με το Δημοκρατικό Κόμμα, για στήριξη κοινού υποψηφίου δυστυχώς δεν απέδωσε. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν γκρεμιστεί οι γέφυρες συνεννόησης με το ΔΗΚΟ, ούτε ότι εγκαταλείψαμε τον στρατηγικό μας στόχο για προοδευτική αλλαγή». 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με το Δημοκρατικό Κόμμα, για στήριξη κοινού υποψηφίου δυστυχώς δεν απέδωσε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν γκρεμιστεί οι γέφυρες συνεννόησης με το ΔΗΚΟ, ούτε ότι εγκαταλείψαμε τον στρατηγικό μας στόχο για προοδευτική αλλαγή.

Το ΔΗΚΟ αποτελεί φυσικό συνομιλητή του ΑΚΕΛ κι αυτή τη σχέση από πλευράς μας θέλουμε να την ενισχύσουμε προπαντός στο κοινοβουλευτικό πεδίο∙ εκεί όπου μπορούμε αποτελεσματικά να προσφέρουμε στους πολίτες.

Το μέγα ζητούμενο για εμάς είναι η προοδευτική αλλαγή. Η ανάγκη δηλαδή να γυρίσουμε σελίδα και να οδηγηθούμε σε μια νέα διακυβέρνηση με φιλολαϊκό πρόσημο.

Επιθυμία μας είναι σε αυτή την προσπάθεια να συναντηθούμε με δυνάμεις της αντιπολίτευσης και της κοινωνίας.

Ως ΑΚΕΛ συνεχίζουμε τις επαφές μας με τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που πιστεύουν στην προοδευτική αλλαγή. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει, μαζί με τις πολιτικές της γιατί στον τόπο και ιδιαιτέρως στη νέα γενιά αξίζουν καλύτερες μέρες.

Όποια υποψηφιότητα αποτελεί συνέχεια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη- Συναγερμού θα μας βρει απέναντί της.

Η αλλαγή δεν είναι σχήμα λόγου. Έχει περιεχόμενο και σύντομα θα αποκτήσει και ονοματεπώνυμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση