ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ για ακρίβεια: Η κοινωνία δοκιμάζεται και η Κυβέρνηση περί άλλων τυρβάζει

Τονίζει ότι απαιτείται άμεσα παρέμβαση από το κράτος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΚΕΛ αναφέροντας ότι η κοινωνία δοκιμάζεται από την ακρίβεια σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης όπως τα καύσιμα, τα τρόφιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα, τονίζοντας ότι απαιτείται άμεσα παρέμβαση από το κράτος.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Την ώρα που η Κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού παρακολουθεί αμήχανα τις εξελίξεις μια ολόκληρη κοινωνία δοκιμάζεται από την ακρίβεια σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης όπως τα καύσιμα, τα τρόφιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και απαιτούν άμεσα παρέμβαση από το κράτος. Είναι τόσο κρίσιμες που ακόμα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει καλέσει τα κράτη μέλη να αναλάβουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κόστους ενέργειας και θέρμανσης. Το Κράτος θα πρέπει θα πρέπει να βρει τους τρόπους να επωμιστεί μέρος του αυξανόμενου κόστους διαβίωσης, με προτεραιότητα τα νοικοκυριά που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Δυστυχώς η Κυβέρνηση Αναστασιάδη Συναγερμού περί άλλων τυρβάζει. Έχει αφήσει την κοινωνία απροστάτευτη και επιλέγει προκλητικά την απάθεια.

Για το ΑΚΕΛ το θέμα δεν είναι ούτε παροδικό ούτε λήξαν. Γι’ αυτό και θα αναλάβουμε ξανά πρωτοβουλία για εμπλουτισμό των συγκεκριμένων προτάσεων που έχουμε εισηγηθεί, με στόχο να στηρίξουμε την κοινωνία απέναντι στο αυξανόμενο κύμα ακρίβειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  |  ΔΗΣΥ  |  Πρόεδρος  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση