ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ για λιμάνι Λάρνακας - Μεγάλα ερωτηματικά με το περιεχόμενο της συμφωνίας

Τη συμφωνία δεν γνώριζε κανείς πέραν των κυβερνώντων, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο τερματισμός της σύμβασης παραχώρησης του έργου της ενιαίας ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά σχετικά με το περιεχόμενο της συμφωνίας την οποία είχε συνομολογήσει η κυβέρνηση Αναστασιάδη - Συναγερμού. Υπογραμμίζουμε ότι τη συμφωνία δεν γνώριζε κανείς πέραν των κυβερνώντων, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο τερματισμός της σύμβασης παραχώρησης του έργου της ενιαίας ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά σχετικά με το περιεχόμενο της συμφωνίας την οποία είχε συνομολογήσει η κυβέρνηση Αναστασιάδη - Συναγερμού. Υπογραμμίζουμε ότι τη συμφωνία δεν γνώριζε κανείς πέραν των κυβερνώντων.

Το ΑΚΕΛ ζήτησε επίμονα να παρουσιαστεί η συμφωνία στη Βουλή αλλά δυστυχώς, αυτή έμεινε στο σκοτάδι τόσο από την προηγούμενη όσο και από την παρούσα κυβέρνηση. Υπό το φως των εξελίξεων η κυβέρνηση καλείται το συντομότερο να βρει λύση τόσο για το λιμάνι όσο και για τη μαρίνα της Λάρνακας σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους και προπαντός σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης.

Επιβάλλεται επίσης η κυβέρνηση να βάλει στην όλη εξίσωση τους εργαζόμενους οι οποίοι βρίσκονται εκτεθειμένοι μετά το ναυάγιο της συμφωνίας και να βρει τρόπο να διασφαλίσει την εργασία τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση