ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΚΕΛ για Θεμιστοκλέους: Τεράστιες οι ευθύνες όσων τον έχουν βάλει στην πολιτική

«Είναι φανερό ότι ο Θεμιστοκλέους επιχειρεί να παρασύρει ολόκληρη τη λειτουργία της Βουλής στο επίπεδό του»

ΚΥΠΕ

«Είναι τεράστιες οι ευθύνες όσων τον έχουν βάλει στην πολιτική ζωή του τόπου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ για τον βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους, υπογραμμίζοντας ότι «η εκφορά χυδαίας ρατσιστικής και ομοφοβικής ρητορικής μέσα στη Βουλή συνιστά ποινικό αδίκημα και θα έπρεπε να είχε διακοπεί».

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή συνεδρία της Βουλής κατά την οποία συζητήθηκε η πρόταση νόμου για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τη διαδικασία ανεπιθύμητης κύησης, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους με εντονότατο ύφος είπε ότι «όποιο χέρι και αν έγραψε το προοίμιο του νόμου, καθοδηγείτο από αρρωστημένο εγκέφαλο» και ότι «ζούμε μια πορνική και ομοφυλοφιλική θύελλα». Είπε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός και ότι πλέον το δικαίωμα των γονιών για τα παιδιά τους απαλείφεται.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η εκφορά χυδαίας ρατσιστικής και ομοφοβικής ρητορικής από τον βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους σε συνδυασμό με την τραμπούκικη συμπεριφορά του μέσα στη Βουλή συνιστούν όνειδος για τη δημόσια ζωή. Υπενθυμίζουμε ότι τέτοια ρητορική δεν συνιστά άποψη, αλλά ποινικό αδίκημα και θα έπρεπε να είχε διακοπεί η εκφορά της από το βήμα της Βουλής.

Είναι φανερό ότι ο Θεμιστοκλέους επιχειρεί να παρασύρει ολόκληρη τη λειτουργία της Βουλής στο επίπεδό του, που δεν είναι άλλο από το βούρκο του ρατσισμού και του ψευτονταηλικιού. Είναι τεράστιες οι ευθύνες όσων έχουν βάλει στην πολιτική ζωή του τόπου το συγκεκριμένο πρόσωπο, που, υπενθυμίζουμε, διετέλεσε βουλευτής του ΔΗΣΥ και του ΕΛΑΜ.

Το ΑΚΕΛ όπως έχει ήδη δηλώσει θα θέσει, στη βάση των Κανονισμών Λειτουργίας της Βουλής, ζήτημα για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου βουλευτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  |  Βουλή  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση