ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αλλαγές στις δομές της Νομικής Υπηρεσίας

Εσωτερικές διεργασίες για καλύτερη οργάνωση, αποτελεσματικότητα και διεκπεραίωση υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα

Newsroom K

Οι αλλαγές που συντελέστηκαν το τελευταίο διάστημα στη Νομική Υπηρεσία, έχουν όλα τα εχέγγυα και τις προοπτικές να ανοίξουν μια νέα σελίδα στην ιστορία της Νομικής Υπηρεσίας, τόσο στη δημόσια εικόνα του νομικού συμβούλου του κράτους όσο και στο έργο που επιτελεί. Ο διορισμός του Γιώργου Σαββίδη στη θέση του γενικού εισαγγελέα της Δημοκρατίας και του Σάββα Αγγελίδη στο πόστο του βοηθού γενικού εισαγγελέα, ουσιαστικά επαναφέρει τη Νομική Υπηρεσία σε ρυθμούς κανονικότητας μετά από μια μεγάλη χρονική περίοδο και ένεκα της απουσίας του δεύτερου τη τάξει.

Μια εξέλιξη που θεωρείται σημαντική μιας και αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στο κλίμα ηρεμίας εντός της Υπηρεσίας, αλλά και κατ’ επέκταση στο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας το γραφείο του γενικού και βοηθού γενικού εισαγγελέα. Ζητήματα, τα οποία τονίζονται ήδη, στο νομικό πεδίο και συνοδεύονται από τις θετικές εκτιμήσεις για τα επίπεδα συνεργασίας γενικού και βοηθού γενικού εισαγγελέα. Από εκεί και πέρα τα θέματα τα οποία καλείται να διαχειριστεί η νέα ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας, επικεντρώνονται στο εσωτερικό της και έχουν να κάνουν με το τεράστιο όγκο εργασίας που υπάρχει. Θέματα στα οποία επικεντρώνονται, ήδη, ο γενικός και βοηθός γενικός εισαγγελέας σε μια προσπάθεια να καταγράψουν τις ανάγκες που υπάρχουν, να σχηματίσουν άποψη και εικόνα για τις εκκρεμότητες, να καθορίσουν τις προτεραιότητες και το πιο βασικό να δρομολογήσουν αλλαγές εκεί που επιβάλλεται, δίνοντας λύσεις σε πρακτικά προβλήματα.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Απόστολου Τομαρά στην έντυπη έκδοση της «Κ».

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Επιστολή Αναστασιάδη προς πρόεδρο Ένωσης Συντακτών

«Και ο Θιασάρχης του Μεγάλου Μας Τσίρκου παρελαύνει χωρίς καμμία αιδώ κι αποδοχή ευθυνών γιά τι κατά ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:18

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση