ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αλλαγές στον νόμο περί λαϊκών αγορών συζητά η Επ. Γεωργίας

Αρκετές καταγγελίες για παραβιάσεις της νομοθεσίας

ΚΥΠΕ

Αλλαγές στον περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών Νόμο του 2022 συζητά η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Γεωργίας, ενώπιον της οποίας κατατέθηκε την Τρίτη αναθεωρημένο νομοσχέδιο με εκτεταμένες αλλαγές.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας, Βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιαννάκης Γαβριήλ ανέφερε ότι «τα τελευταία χρόνια, παρά τις σαφείς διατάξεις της υφιστάμενης νομοθεσίας για αποκλειστική πώληση κυπριακών προϊόντων, δεχόμαστε αρκετές καταγγελίες για παραβιάσεις της νομοθεσίας».

Όπως είπε ο κ. Γαβριήλ, «τίθεται θέμα αποτελεσματικού ελέγχου εφαρμογής της νομοθεσίας από τις εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες ως προς τη διασφάλιση τήρησης των οριζόντιων νομοθεσιών που αφορούν την προέλευση, την ποιότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων».

Κατατέθηκε σήμερα στην Επιτροπή Γεωργίας το αναθεωρημένο κείμενο, το οποίο περιλαμβάνει εκτεταμένες αλλαγές, ανέφερε, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα θέσει το θέμα σε προτεραιότητα ώστε το συντομότερο δυνατόν να τεθεί το νομοσχέδιο με εκσυγχρονιστικές διατάξεις ενώπιον της Ολομέλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  |  ΑΚΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση