ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Άλλαξε η επικοινωνιακή ομάδα των Οικολόγων

Δυο νέοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν την επαγγελματική στελέχωση και την προβολή του έργου και της δράσης του Κινήματος

Newsroom K

«Νέος αέρας» στο γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Από την 1η Νοεμβρίου το γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ανανεώνεται εκ βάθρων.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση του Κινήματος, «δυο νέοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν την επαγγελματική στελέχωση και την προβολή του έργου και της δράσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στα μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα με απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, το γραφείο Τύπου θα ενισχυθεί σε τεχνικό εξοπλισμό και μέσα, ώστε να μπορεί να είναι πιο αποδοτικό στην προσέγγιση του νεανικού κοινού».

Παράλληλα, σημειώνετε πως «μέσα στο πνεύμα αυτό αναζητήθηκε η επαγγελματική συνεργασία με νέους επαγγελματίες δημοσιογράφους που έχουν την απαιτούμενη τεχνική γνώση, την όρεξη και ενθουσιασμό που απαιτείται για να μπορέσει το Κίνημα όχι μόνο να διατηρήσει την καλή επικοινωνιακή του εικόνα αλλά και να διευρύνει το ακροατήριο του. Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνουμε ότι οι νέοι μας συνεργάτες είναι:

Η κα. Αλεξάνδρα Θυμίδη έχει σπουδάσει στο Πάντειον Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με κατεύθυνση τη δημοσιογραφία και ανήκει στη δημοσιογραφική ομάδα της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων, με εμπειρία στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Μιχάλης Μενελάου έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι κάτοχος πτυχίου Δημοσιογραφίας και εργάστηκε για σειρά ετών στον κυπριακό έντυπο Τύπο και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα δημοσιογραφική ομάδα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Το Εδιμβούργο προειδοποιεί τον Τζόνσον με νέο δημοψήφισμα

«Η Πρωθυπουργός της Σκωτίας θα μπορούσε να το πει λακωνικά και Ελληνικότατα "Έσσεται Ήμαρ"»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:01

Επίσημη επίσκεψη Δ. Συλλούρη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Kλείει και εμπορικές συμφωνίες με γνωστό δικηγορικό γραφείο???»
ΑΚΑ  |  10:55

Δύο ακόμη σημαντικές εκδόσεις στην πλατφόρμα Read

«Kala re leventes mou giati den mas lete kai pou na tin vroume tin vivliothiki!!»
PS  |  21:07

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X