ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:33
 

Άλλαξε η επικοινωνιακή ομάδα των Οικολόγων

Δυο νέοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν την επαγγελματική στελέχωση και την προβολή του έργου και της δράσης του Κινήματος

Newsroom K

«Νέος αέρας» στο γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Από την 1η Νοεμβρίου το γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ανανεώνεται εκ βάθρων.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση του Κινήματος, «δυο νέοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν την επαγγελματική στελέχωση και την προβολή του έργου και της δράσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στα μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα με απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, το γραφείο Τύπου θα ενισχυθεί σε τεχνικό εξοπλισμό και μέσα, ώστε να μπορεί να είναι πιο αποδοτικό στην προσέγγιση του νεανικού κοινού».

Παράλληλα, σημειώνετε πως «μέσα στο πνεύμα αυτό αναζητήθηκε η επαγγελματική συνεργασία με νέους επαγγελματίες δημοσιογράφους που έχουν την απαιτούμενη τεχνική γνώση, την όρεξη και ενθουσιασμό που απαιτείται για να μπορέσει το Κίνημα όχι μόνο να διατηρήσει την καλή επικοινωνιακή του εικόνα αλλά και να διευρύνει το ακροατήριο του. Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνουμε ότι οι νέοι μας συνεργάτες είναι:

Η κα. Αλεξάνδρα Θυμίδη έχει σπουδάσει στο Πάντειον Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με κατεύθυνση τη δημοσιογραφία και ανήκει στη δημοσιογραφική ομάδα της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων, με εμπειρία στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Μιχάλης Μενελάου έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι κάτοχος πτυχίου Δημοσιογραφίας και εργάστηκε για σειρά ετών στον κυπριακό έντυπο Τύπο και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα δημοσιογραφική ομάδα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Πρώην και νυν ΥΠΟΙΚ αντιδρούν κατά Άντρου

«ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ… Οπωσδήποτε, με τις εμπειρίες, που ελπίζω να αποκτήσατε, στη διαχείριση των οικονομικών ...»
YIANNOULIS  |  13:22

ΥΠΟΙΚ: Η Κομισιόν επιβεβαιώνει τη συνεχή ανάπτυξη της Κύπρου

«Επιβεβαιώνει .... ΑΝΑΠΤΥΞΗ ! Ακόμη και στη διαπλοκή και την διαφθορά !!!!!!!»
YIANNOULIS  |  12:33

Ν. Παπαδόπουλος: Επιτρέψανε στον υπόκοσμο να μπει και να ελέγχει ομάδες

«Τώρα ευαισθητοποιήθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ για τα όσα συμβαίνουν, επί χρόνια, με τα στοιχήματα / προβλέψεις, ...»
YIANNOULIS  |  12:26

Λάρνακα: Συμφωνία με επενδυτή για ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας

«Επιτέλους, τα κατάφεραν μετά από .....δεκαετίες !!!!!»
YIANNOULIS  |  12:03

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X