ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ για πυρκαγιά: Πρωτόκολλα και CyAlert να εξεταστούν στη Βουλή

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δηλώνει έτοιμος να συμβάλει εποικοδομητικά

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή του Πεδίου Βολής Καλού Χωριού πρέπει να διερευνηθούν πλήρως και χωρίς καθυστέρηση, ώστε να διαπιστωθεί τι πήγε λάθος, κατά πόσο τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας και εάν υπήρξαν παραλείψεις ή αδυναμίες, αναφέρει ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε ανακοίνωσή του.

«Η εικόνα που δημιουργήθηκε γεννά εύλογα ερωτήματα ως προς τον σχεδιασμό, τον συντονισμό και την έγκαιρη λήψη των αναγκαίων αποφάσεων», τονίζει, προσθέτοντας πως εξίσου ανησυχητικά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη λειτουργία του συστήματος CY Alert.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα ζητήσει την εξέταση των δύο θεμάτων στη Βουλή, ώστε να διαπιστωθεί πού απαιτούνται βελτιώσεις και ρυθμίσεις και να συμβάλει εποικοδομητικά στην προώθησή τους.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τους κατοίκους των επηρεαζόμενων κοινοτήτων και τις θερμές του ευχαριστίες προς τα μέλη των αρμόδιων υπηρεσιών, τους εθελοντές και όλους όσοι συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ