ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άλλες δύο συλλήψεις στα κατεχόμενα για το ροζ βίντεο του Σανέρ

Σε ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Σουτσούογλου είπε ότι νοιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα

ΚΥΠΕ

Η "αστυνομία" στα κατεχόμενα συνέλαβε χθες βράδυ άλλα δύο άτομα σε σχέση με το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ερσάν Σανέρ. Εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης 2 ημερών από "δικαστήριο" στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση 5 συνολικά άτομα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ένας από τους συλληφθέντες χθες βράδυ εργαζόταν στο γραφείο του Φαϊζ Σουτσούογλου όταν ήταν "υπουργός εργασίας". Ο Σουτσούογλου είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κόμματος Εθνικής Ενότητας.

Σε ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Σουτσούογλου είπε ότι νοιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα και ότι στην πολιτική του ζωή πάντα έχει στόχο την εξυπηρέτηση του κόσμου και προτεραιότητά του είναι να έχει μια έντιμη ζωή και ένα καλό όνομα.

Είπε ότι δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει κάτι που θα αμαυρώσει την εικόνα του και ότι γίνονται προσπάθειες για να του χρεωθούν πράγματα και δεν θα το επιτρέψει. Πρόσθεσε ότι στη μάχη για την ηγεσία του κόμματος ρίχνεται με πολιτικά επιχειρήματα και ότι κάποιοι διαστρεβλώνουν γεγονότα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση