Τελευταία Ενημέρωση: 16:03

Ανακοίνωσε επίσημα ότι αφυπηρετεί ο Ιωάννης Κασουλίδης

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θερμά για τη συνεργασία τους για πέντε χρόνια και για τη δουλειά που παρήχθη

Newsroom K

Ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ανακοίνωσε την Τετάρτη 07/02 επίσημα ότι αφυπηρετεί, σε δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Ήθελα να επιβεβαιώσω ότι χθες είχα μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου του ανακοίνωσα και συμφωνήσαμε ότι κλείνει ο κύκλος της δικής μου παρουσίας στην πολιτική ζωή. Θέλω να αφυπηρετήσω», δήλωσε στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της τελετής επίδοσης διαπιστευτηρίων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Είπε ότι ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θερμά για τη συνεργασία τους για πέντε χρόνια και για τη δουλειά που παρήχθη, και με αυτό, πρόσθεσε, «θα ήθελα να το ανακοινώσω και επίσημα και να ευχαριστήσω θερμά τους πάντες».

Newsroom K

Nέες απειλές Ερντογάν: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας μέχρι τέλους

«Ο σουλτάνος εννοεί μέχρι το δικό του τέλος! Τα μακριά κοντινά γινήκαν!!»
ΑΚΑ  |  11:24

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση