ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του Υπ. Ενέργειας η Νατάσα Πηλείδου

Αποχωρεί ο Γιώργος Λακκοτρύπης μετά από επτάμιση χρόνια στο υπουργείο

Newsroom K

Παραδόθηκε σήμερα στην Νατάσα Πηλείδου το υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας. Στην τελετή, ο απερχόμενος υπουργός Γιώργος Λακκοτρύπης, απευθυνόμενος στην νέα Υπουργό ανέφερε πως «έχοντας συνεργαστεί μαζί σας, αγαπητή Νατάσα, ως συνάδελφοι στο Υπουργικό Συμβούλιο τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια, αλλά και από την προηγούμενή σας θέση στο τιμόνι του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων, γνωρίζω καλά ότι παραδίδω το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου σε πολύ έμπειρα και ικανά χέρια».

«Άλλωστε, την επιτυχία σας και σε αυτή τη νέα σας θέση, εγγυούνται, θεωρώ, τόσο η άριστη επιστημονική σας κατάρτιση όσο και η εξαίρετη επαγγελματική σας πορεία. Για το απαιτητικό χαρτοφυλάκιό σας, με την ευθύνη διαχείρισης ορισμένων από τους κύριους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας μας, μπορείτε να βασίζεστε στα άξια στελέχη του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας. Διεύθυνση, τεχνοκράτες και, γενικότερα, όλα τα μέλη του προσωπικού, ήταν γι’ εμένα και θα είναι και για εσάς, οι πιο στενοί συνεργάτες, με εμπειρίες, βαθιά τεχνογνωσία και όρεξη για δουλειά» σημείωσε ο κ. Λακκοτρύπης.

Παράλληλα επισήμανε πως «είναι πραγματικά κρίμα που οι περιορισμοί ελέω πανδημίας δεν επέτρεψαν να βρίσκονται όλοι εδώ για τη σημερινή τελετή, όμως δράττομαι της ευκαιρίας και δημόσια να τους ευχαριστήσω από καρδιάς, για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και να τους ευχηθώ πάντα τα καλύτερα».

Την ίδια στιγμή ο κ. Λακκοτρύπης ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Στέλιο Χειμώνα, τους Διευθυντές κι αναπληρωτές Διευθυντές των διαφόρων Τμημάτων και Υπηρεσιών και «τα άτομα που με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα στελέχωσαν το Γραφείο μου. Σταθήκατε όλοι δίπλα μου σε στιγμές δύσκολες, γιορτάσαμε μαζί σημαντικές επιτυχίες και αποχωρώ σήμερα από το Υπουργείο αφήνοντας πίσω ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου».

«Οι βάσεις, λοιπόν, είναι εκεί και είμαι βέβαιος, κα Πηλείδου, ότι υπό την ηγεσία σας το πολυδιάστατο έργο του Υπουργείου θα ενισχυθεί περαιτέρω. Από την πλευρά μου, όπως σας έχω υποσχεθεί, παραμένω πάντα στη διάθεση τη δική σας, καθώς και του Προέδρου της Δημοκρατίας, για ό,τι χρειαστείτε.].

Ευχαριστίες στον Πρόεδρο
Ο κ. Λακκοτρύπης ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «που μου εμπιστεύτηκε το νευραλγικό αυτό πόστο για επτάμισι σχεδόν χρόνια. Όλοι στο τέλος της ημέρας κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και, έχοντας εργαστεί με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε, ελπίζω να φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης του Προέδρου και να τον έχω δικαιώσει για την επιλογή του».

Καταλήγοντας ευχήθηκε στην νέα Υπουργό «καλή συνέχεια, δύναμη και κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνετε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Γυμναστήριο άνοιξε παρά τα μέτρα - Περίπτερο σέρβιρε σε πελάτες

«Αυτό το γυμναστήριο είναι το Olympia στον Άγιο Αθανάσιο σε γειτονιά. Έχει πολλές μέρες που άνοιξε, ...»
Dmitiry  |  21:17

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι πολιτικοί αρχηγοί

«Δηλαδή, όλοι οι ΄πολιτικοί΄μας για τη χωματερή. »
ΑΚΑ  |  22:38

Λεμεσός: Άνοιξε καφετέρια - Θαμώνες παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο

«Kανονικά θα έπρεπε να τους έδιναν από μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά στα πισινά! »
ΑΚΑ  |  08:23

«Ανοίγουν» οι αιθέρες από 1η Μαρτίου - Όλα όσα θα ισχύουν

«ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ...»
ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ  |  12:18

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση