ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αννίτα για κλιματιστικά: Τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης δε δικαιολογούν αδράνεια από τη σημερινή

Όπως σημειώνει «είναι απαράδεκτο να ζητάμε από τα παιδιά να αντέξουν ακόμα τρία χρόνια σε συνθήκες καύσωνα»

ΚΥΠΕ

Να ζητάμε από τα παιδιά να αντέξουν ακόμα τρία χρόνια σε συνθήκες καύσωνα είναι απαράδεκτο, δηλώνει η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, η οποία αναφέρει πως έχει δίκιο ο κόσμος που επισημαίνει ότι η έλλειψη κλιματιστικών στα σχολεία είναι πρόβλημα και της προηγούμενης κυβέρνησης.

Σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα «Χ», η κ. Δημητρίου αναφέρει πως «τα λάθη της προηγούμενης Kυβέρνησης δεν δικαιολογούν καμία αδράνεια από τη σημερινή».

«Αρκετός κόσμος επισημαίνει ότι η έλλειψη κλιματιστικών στα σχολεία είναι πρόβλημα και της προηγούμενης Kυβέρνησης. Έχει δίκιο. Τα λάθη της προηγούμενης Kυβέρνησης, όμως, δεν δικαιολογούν καμία αδράνεια από τη σημερινή», επισημαίνει.

Όπως σημειώνει «είναι απαράδεκτο να ζητάμε από τα παιδιά να αντέξουν ακόμα τρία χρόνια σε συνθήκες καύσωνα», επισημαίνοντας ότι «το επόμενο καλοκαίρι κάθε σχολείο πρέπει να έχει τις απαραίτητες υποδομές».

Αναφέρει ακόμα πως «είναι θέμα προτεραιότητας», εκφράζοντας την ετοιμότητα του κόμματος της να στηρίξει αυτόν το στόχο.

«Αποστολή μου», είπε, «είναι να προχωρώ σε προτάσεις για το αύριο και όχι να δικαιολογώ παραλείψεις του χτες. Ούτε μπορεί κάθε φορά η απάντηση να είναι ότι δεν έγινε πριν. Η πατρίδα μας πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Να μη διστάσουμε να αλλάξουμε ό,τι χρειαστεί για να φτιάξουμε την Κύπρο που θέλουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση