ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αννίτα προς ΑΚΕΛ: Σε αντιευρωπαϊκό λαϊκισμό ταυτίζονται με ΕΛΑΜ

Κάθε ψήφος στο ΑΚΕΛ είναι ψήφος ενάντια στην ευρωπαϊκή ιδέα. Ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας μας. Είναι ανοικτή πρόσκληση για ακόμη περισσότερους μετανάστες, ανέφερε η κ. Δημητρίου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Έχουν θράσος να μιλούν για δημοκρατία και Ευρώπη, όταν σε αντιευρωπαϊκό λαϊκισμό ταυτίζονται με το ΕΛΑΜ. Με πιο τρανταχτό παράδειγμα την πρόσφατη καταψήφιση του Συμφώνου για την αυστηρή διαχείριση του μεταναστευτικού, απαντά η Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου στον ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, ο οποίος είχε δηλώσει πως όλη η Κύπρος γνωρίζει ότι το ΕΛΑΜ λειτουργεί ως εφεδρεία του Συναγερμού αφού είναι σαρξ εκ της σαρκός του».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Οι διαφορές μας με το ΑΚΕΛ δεν έχουν να κάνουν με τις εκλογές, αλλά με τα βαθιά μας πιστεύω σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ίδιες τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι η πολιτική δύναμη που πρωτοστάτησε και άνοιξε τον δρόμο για την Ευρώπη. Το ΑΚΕΛ τότε ήταν απέναντι. Είναι απέναντι και σήμερα.

Παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να κρύψει τον αντιευρωπαϊσμό του, δεν τα καταφέρνει.

Ακόμη και σήμερα κατηγόρησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι φέρνει τη φτωχοποίηση.

Όταν είναι οι δικές τους πολιτικές που μας οδήγησαν εκεί. Και το θυμόμαστε όλοι πολύ καλά. Έχουν θράσος να μιλούν για δημοκρατία και Ευρώπη, όταν σε αντιευρωπαϊκό λαϊκισμό ταυτίζονται με το ΕΛΑΜ. Με πιο τρανταχτό παράδειγμα την πρόσφατη καταψήφιση του Συμφώνου για την αυστηρή διαχείριση του μεταναστευτικού.

Το στοίχημα για τη χώρα μας είναι τεράστιο. Είναι μια μάχη που θα κρίνει καθοριστικά αν η Κύπρος μας θα έχει δυνατή φωνή και ρόλο στην Ευρώπη σε μια εποχή που τη χρειάζεται όσο ποτέ.

Κάθε ψήφος στο ΑΚΕΛ είναι ψήφος ενάντια στην ευρωπαϊκή ιδέα. Ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας μας. Είναι ανοικτή πρόσκληση για ακόμη περισσότερους μετανάστες. Είναι δικαίωση της πολιτικής της χρεοκοπίας. Και αυτό φαίνεται από τις πολιτικές τους πράξεις και όχι από τα λόγια.

Γι’ αυτό ο Δημοκρατικός Συναγερμός πρέπει να κερδίσει τις εκλογές. Γιατί αυτό συμφέρει την Κύπρο μας και τους πολίτες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση