ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αντιδράσεις από την ανάρτηση υποψήφιου βουλευτή για Γιολίτη

«Αδειάζουν» τον Παρασκευά, Θεοπέμπτου και Περδίκης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Θέμα συζήτησης δημιούργησε η ανάρτηση ύβρις του υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων Μιχάλη Παρασκευά προς την Υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη με αφορμή τα όσα εκδηλώθηκαν στο λιμάνι της Λεμεσού από πλήθος καρναβαλιστών.

«Αδειάζουν» τον Παρασκευά, Θεοπέμπτου και Περδίκης 

Η ανάρτηση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο από πλευράς του κινήματος όσο και από πλευράς Κυβέρνησης. «Σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε την προσωπική επίθεση και τις απαξιωτικές αναρτήσεις απέναντι στην υπουργό Δικαιοσύνης», σχολίασε ο Πρόεδρος του Κινήματος Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ενώ ο κ. Περδίκης ανέφερε «Οι απαξιωτικές αναφορές δίνουν την ευκαιρία στους θύτες να το παίζουν θύματα. Αυτοί πχ που με έβριζαν χυδαία μέσα στην ολομέλεια, που φωτογράφισαν το βρακί βουλεύτριας κλπ βγαίνουν τώρα παραπονούμενοι τάχα θιγμένοι. Ας μην τους δίνουμε ευκαιρίες και προφάσεις. Η Έφη Ξάνθου τόνισε πως η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Δεν θα μείνει το θέμα εδώ... 

Πυρά Βίκτωρα προς το κίνημα Οικολόγων 

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Προέδρου Βίκτωρας Παπαδόπουλος εξαπέλυσε πυρά προς το κίνημα των Οικολόγων επισημαίνοντας πως «Είσαστε σεξιστές, υβριστές και ευτελίζετε τον δημόσιο βίο της χώρας μας όταν ανέχεστε τέτοιου είδους αισχρή συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα υπουργό από τον συνυποψήφιο σας. Ντροπή!».

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ

Η υβριστική και χυδαία τοποθέτηση του υποψηφίου των Οικολόγων, Μ. Παρασκευά, σε βάρος της Υπουργού Δικαιοσύνης είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Το ΑΚΕΛ επισημαίνει ότι τα δημόσια πρόσωπα έχουν ευθύνη να τηρούν ένα στοιχειώδες επίπεδο πολιτικού ήθους και δεοντολογίας. Η αντιπαράθεση ιδεών και επιχειρημάτων, όχι οι βρισιές, είναι η ουσία του πολιτικού διαλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση